Antena 3 CNN Actualitate Locale Cât costă un sezlong pe litoralul Românesc. Ofertele administratorilor de plaje

Cât costă un sezlong pe litoralul Românesc. Ofertele administratorilor de plaje

Mai scump ca în Grecia. Aşa a ajuns, în acest moment, litoralul din România, care rămâne în top atunci când vorbim de preţuri piperate. Însă calitatea serviciilor oferite lasă de dorit, se plâng turiştii.

Cât costă un sezlong pe litoralul Românesc. Ofertele administratorilor de plaje
de Cătălina Buzoianu    |    05 Aug 2021   •   14:02

De altfel, nu de puţine ori, aceştia s-au declarat nemulţumiţi de diferenţele uriaşe între preţurile şezlongurilor de pe plajele româneşti şi cele greceşti.  

"Ultimii 3 ani de Grecia în zone diferite, nu am întâlnit decât şezlonguri gratis şi pretenţia să consumi ceva în acea locaţie. Acum sunt în Mangalia şi un șezlong e 30 de lei, dacă nu e lânga apă. 40 lângă apă, şezlonguri mari cu saltea groasă şi umbrelă mare se închiriază doar 4 bucăţi, la 160 lei, iar un baldachin costă 250. Cred că litoralul românesc mă mai vede peste 15-20 de ani sau deloc", a scris un turist, pe o reţea socială.

Iar nemulțumirile sale sunt împărtășite de cei care au ales să-și petreacă vacanța pe litoralul românesc.

”Sunt scumpe, unde sunt amplasate. Sunt foarte departe de apa… e mult...” ne-a spus un turist.

Cu cât înaintezi spre nordul staţiunii Mamaia, tarifele cresc. Iar în weekend, prețurile sunt duble pe întreg litoralul.

”Nu va mai exista nicio mărire de pret, e negociabil totul. Daca iei 3, 2 plus 1 gratis, depinde de bugetul fiecăruia” ne-a spus Razvan Chitan, administrator plajă. 

În Grecia, însă, lucrurile stau diferit. Calitatea serviciilor este net superioară, iar preţurile sunt uneori la jumătate, indiferent dacă vorbim de cazare, mâncare sau alte facilităţi, spun turiștii. De altfel, dacă la noi o sticlă de apă poate ajunge și la 12 lei, la greci sunt oferite, adesea, gratis, pe plajă, semnalează românii pe forumuri.

Există însă și turiști care nu par speriaţi de preţurile din cea mai scumpă stațiune de pe litoral, Mamaia.

×
Subiecte în articol: Mamaia șezlong
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close