Antena 3 CNN Actualitate Locale Caz șocant într-o comună din Argeș! Un bărbat a fost omorât, în propria casă, de prietenul său de pahar

Caz șocant într-o comună din Argeș! Un bărbat a fost omorât, în propria casă, de prietenul său de pahar

Un bărbat a fost omorât, în propria casă, în Argeș, chiar de prietenul său de pahar. Cei doi au început să se certe din cauza alcoolului, iar conflictul a degenerat până când individul a scos un cuțit și l-a atacat pe bărbat.

de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Iul 2023   •   19:10

Incidentul teribil a avut loc în comuna Mălureni din județul Argeș, iar imediat după ce și-a ucis prietenul de pahar, atacatorul a mers să-și alerteze familia, care a sunat inediat la 112.

”Dormeam și m-a sunat cumnata mea, că stă mai în deal, că după ce l-a omorât, s-a dus cu cuțitul și a ciocănit la ea la ușă. Ea s-a speriat și m-a sunat  Nu înțelegeam ce s-a întâmplat. Când am ajuns acolo, era plin de sânge și cu cuțitul în mână.

Zice: ”Păi l-am omorât”. Am sunat la 112, au venit de la Domnești, de la Poliție. I-a pus cătușele, l-a aranjat. El așa a fost toată viața”, a spus fratele atacatorului.

Citește și: Filmul teribilei crime din Satul Mare: Autorul a fost arestat pentru 30 de zile

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Vecinii spun că individul era cunoscut pentru comportamentul agresiv. În fața polițiștilor, bărbatul a mărturisit că ar fi vrut să îl omoare și pe fratele lui.

Potrivit unor surse, atacatorul ar mai fi făcut închsoare în trecut, fiind condamnat pentru furt.

Bărbatul ucis avea 67 de ani.

×
Subiecte în articol: bărbat omorât Argeş comuna mălureni
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close