Antena 3 CNN Actualitate Locale Filmul teribilei crime din Satul Mare: Autorul a fost arestat pentru 30 de zile

Filmul teribilei crime din Satul Mare: Autorul a fost arestat pentru 30 de zile

La Satu Mare, criminaliștii au reconstituit, chiar în urmă cu puțin timp, crima care a avut loc acolo. O femeie a fost găsită moartă în propria locuinţă, ucisă de zugravul care i-a făcut renovări.

de Bianca Timșa    |    02 Iul 2023   •   17:55

Update 17:55 - Judecătorii au decis arestarea pentru 30 de zile a bărbatului din Satu Mare care a ucis o femeie în propria locuinţă. 

Solutia pe scurt: Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare. Dispune arestarea preventivă a inculpatului C.M. pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 02.07.2023 până la data de 31.07.2023, inclusiv.

Ştirea iniţială - Bărbatul care a ucis-o pe femeia de 48 de ani a fost dus de anchetatori pentru a reface traseul crimei.

Acesta a fost dus de către polițiștii de la investigații criminale la garajul acolo unde își ținea sculele, dar și bicicleta cu care s-a deplasat după ce a comis crima.

Ulterior a fost dus pe o stradă alăturată, acolo unde el și-ar fi aruncat hainele pline de sânge într-un tomberon. Hainele nu au mai fost găsite de anchetatori, dat fiind faptul că gunoaiele au fost deja ridicate de către o firmă de salubritate.

Bărbatul a declarat că mai efectuase lucrări pentru victimă în urmă cu cinci ani şi totul a fost în regulă. Acum însă femeia nu era mulţumită de calitatea lucrărilor şi voia să îl dea în judecată şi să ceară de cinci ori suma pe care i-o dăduse. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Citeşte şi: Ea este Luminiţa, femeia căreia meşterul venit la treabă i-a tăiat gâtul. Era psiholog şi avea 48 de ani

El s-a speriat, a luat un cutter şi a tăiat-o. Ulterior a sunat la 112 sâmbătă ân jurul orei 18.45 şi a anunţat că a găsit victima moartă în apartamentul de la care, de altfel avea cheie.  

Criminalul a mai spus că soţia sa, prezenta la momentul sosirii poliţiei la locul crimei, nu este implicată. El a mai spus şi că îşi regretă fapta.  

Bărbatul în vârstă de 40 de ani a fost reținut 24 de ore şi urmează ca pe parcursul zilei de astăzi să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă.

În acest moment, el se află la sediul IPJ Satu Mare, acolo unde oferă declarații anchetatorilor și, de asemenea, i se pregătește dosarul pentru judecătorie.

 

×
Subiecte în articol: Satu Mare
Parteneri
Razie de amploare în Bucureşti şi Ilfov: peste 720 de amenzi
x close