Antena 3 CNN Actualitate Locale Ea este Luminiţa, femeia căreia meşterul venit la treabă i-a tăiat gâtul. Era psiholog şi avea 48 de ani

Ea este Luminiţa, femeia căreia meşterul venit la treabă i-a tăiat gâtul. Era psiholog şi avea 48 de ani

Femeia a cărei viaţă a fost curmată brusc chiar de meşterul care i-a renovat casa, avea 48 de ani şi era de profesie psiholog.

Ea este Luminiţa, femeia căreia meşterul venit la treabă i-a tăiat gâtul. Era psiholog şi avea 48 de ani
Sursa foto: Presa SM
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Iul 2023   •   12:52

Luminița, femeia ucisă în mod brutal în apartamentul său din municipiul Satu Mare, a avut o viață grea, marcată de tragedii. Aceasta a terminat Facultatea de Psihologie cu note mari și avea în față un viitor promițător, colaborând cu unii dintre cei mai importanți medici din Satu Mare, conform presei locale. 

Viaţa însă i-a fost marcată de tragedii. În anul 2013, fratele său s-a sinucis prin spânzurare în același apartament. Tatăl său a murit la scurt timp, iar mama i-a murit în acest an, rămânând singură.

Marcată de atâtea dureri, ducea o viață retrasă, spun vecinii.

Citeşte şi: Filmul teribilei crime din Satul Mare: Autorul a fost audiat chiar la locul tragediei

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Luminița era ajutată de către sora mamei sale, care lucrează în Italia și care i-a asigurat fondurile necesare pentru reabilitarea apartamentului. Din nefericire, chiar asta i-a adus sfârşitul.

Femeia a fost ucisă de meșterul care a renovat apartamentul, și care deținea cheile de la ușă. Între cei doi ar fi izbucnit o ceartă legată de banii pe care îi datora pentru lucrare, iar meşterul pur şi simplu i-a tăiat gâtul şi a lăsat-o fără suflare în casă.

Ucigaşul este reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. 

 

×
Subiecte în articol: crima satu mare
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close