Antena 3 CNN Actualitate Locale Ce s-a întâmplat de fapt în mașina ucigașului din Caracal când a luat-o la ocazie pe Alexandra: ”Fata nu s-a speriat, am lovit-o, i-am pus o șapcă pe cap și bandă adezivă pe ochi”  

Ce s-a întâmplat de fapt în mașina ucigașului din Caracal când a luat-o la ocazie pe Alexandra: ”Fata nu s-a speriat, am lovit-o, i-am pus o șapcă pe cap și bandă adezivă pe ochi”  

Ce s-a întâmplat de fapt în mașina ucigașului din Caracal când a luat-o la ocazie pe Alexandra: ”Fata nu s-a speriat, am lovit-o, i-am pus o șapcă pe cap și bandă adezivă pe ochi”  
29 Iul 2019   •   10:40

Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal care și-a recunoscut ambele crime, atât în cazul Alexandrei Măceșanu, cât și al Luizei Melencu,  a fost adus luni dimineață în casa ororilor pentru reconstituire după zeci de ore de audieri.

Acesta a povestit și ce s-a întâmplat în mașină când a luat-o la ocazie pe Alexandra.

”Vreau să merg la liceu, vă rog”, povestește criminalul că i-a spus fata de 15 ani. El a pornit mașina și, în scurt timp, a început s-o tragă de limbă. A urmat un dialog neclar, în care bărbatul a întrebat-o despre viața ei sexuală. Fata a evitat discuția, din relatarea lui Dincă. Se afla pe locul din față, în dreapta șoferului de 66 de ani. Apoi, el i-a propus să facă sex, recunoaște bărbatul. Nu să facă sex în mașină, ci ”să mergem într-un loc”, i-a zis el. Minora a refuzat și în acel moment, nervos, Gheorghe Dincă a oprit mașina. ”Fata nu s-a speriat”, povestește el. Alexandra s-a opus, dar ”am lovit-o, i-am pus o șapcă pe cap și bandă adezivă pe ochi”, a redat el scena. 

Mai multe detalii pe Libertatea.

Citește și: Noi dezvăluiri în cazul Caracal. Criminalul Gheorghe Dincă, în casa ororilor pentru reconstituire

Citește și: Procuror DIICOT, adevărul despre uciderea Alexandrei. Ce voia să facă de fapt criminalul cu fata

×
Subiecte în articol: fata Caracal criminal
Parteneri
Alimentul redevenit în vogă pentru tânăra generație
x close