Antena 3 CNN Actualitate Procuror DIICOT, adevărul despre uciderea Alexandrei. Ce voia să facă de fapt criminalul cu fata

Procuror DIICOT, adevărul despre uciderea Alexandrei. Ce voia să facă de fapt criminalul cu fata

Procuror DIICOT, adevărul despre uciderea Alexandrei. Ce voia să facă de fapt criminalul cu fata
Sursa foto: Foto: Facebook
28 Iul 2019   •   23:23

Procurorul-șef adjunct DIICOT a prezentat noile informații pe care le-au adunat până acum din audierea lui Gheorghe Dincă și perchezițiile efectuate la domiciliul acestuia.

Giorgiana Hossu a declarat că acesta a mărturisit că ”la domiciliul său ar fi ucis-o pe minora de 15 pe care o răpise în sensul exploatării sexuale”. Procurorul a explicat că Alexandra ”nu a avut nicio șansă” în fața agresorului. Ea a adăugat că există până acum date pentru trafic de minori, recrutarea, transportarea acesteia.

”În cauză există elementele constitutive ale infracţiunii de trafic de minori, respectiv recrutarea, sechestrarea şi adăpostirea minorei prin constrânge, răpire şi profitând de imposibilitatea ei de a se apăra, dată fiind starea vădită de vulnerabilitate”. ”În urma percheziției, au fost descoperite în cenușă fragmente de oase calcinate și dinți, trei inele, un lănțișor, o bucată metalică și o bucată similară unei monturi de inel ce prezentau urme de ardere. A fost găsit și un cercel în mașină. Acestea au fost recunoscute de mama minorei”.

”A recunoscut că a ucis-o în jurul orei 12.00 la domiciliul său și ulterior i-a incinerat corpul. A agresat-o, suprimându-i viața, atunci când a găsit-o cu telefonul”, a mai spus procurorul.


 

 

×
Subiecte în articol: criminal criminal caracal Gheorghe Dincă
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close