x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Cele mai noi informații despre polițistul tăiat cu sabia. ”Mascatul” dă primele semne

de M.Z.   •   07 Dec 2017   •   13:35
Cele mai noi informații despre polițistul tăiat cu sabia. ”Mascatul” dă primele semne 418
Foto: captura Antena 3

Polițistul atacat cu sabia, a auzit, la telefon, vocile fiicelor sale la scurt timp după operația pe creier la care a fost supus. Soția ”mascatului” Dan Ciprian Sfichi, care-l veghează zi și noapte, l-a ajutat și i-a ținut în cele câteva minute aparatul la ureche pentru a-și putea auzi copilele. 

La îndemnurile psihologilor și ale specialiștilor în  neurochirurgie, soția lui Ciprian Sfichi a recurs la o metodă bazată pe stimularea sentimentelor și a trăirilor interioare pentru a-l trezi pe polițist din starea de vegetație, potrivit libertatea.ro.

”Preț de câteva minute, după operație, Ciprian și-a auzit copilele vorbind la telefon. Tot timpul soția sa i-a ținut aparatul la ureche, iar el doar a ascultat. Nu a putut să vorbească. Din fericire, Ciprian aude și înțelege tot ce se vorbește în jurul lui și chiar răspunde la întrebări prin strângeri ușoare ale mâinii drepte. Și piciorul drept dă semne că ar putea fi mișcat ușor”, au spus reprezentanți ai Poliției Române.

Un polițist din Suceava se află în stare gravă, după ce a fost înjunghiat cu o sabie, în zona capului și a brațului, marți dimineață, în timpul unei acțiuni de percheziționare. Bărbatul este în comă indusă, după ce a fost străpuns de o sabie.

Primele imagini cu agresorul polițistului din Rădăuți și sabia cu care omul legii a fost tăiat - VIDEO

sati