Antena 3 CNN Actualitate Locale Polițistul rănit în misiune la Suceava, după ce a fost tăiat cu o sabie, transportat la Iași. Agresorul, reținut - FOTO

Polițistul rănit în misiune la Suceava, după ce a fost tăiat cu o sabie, transportat la Iași. Agresorul, reținut - FOTO

Polițistul rănit în misiune la Suceava, după ce a fost tăiat cu o sabie, transportat la Iași. Agresorul, reținut - FOTO
Sursa foto: Foto: www.facebook.com/Fortele Speciale Politia Romana
de M.Z.    |    05 Dec 2017   •   11:10

UPDATE 13.42Medicul Ciuhodaru, cele mai noi informații despre polițistul tăiat cu sabia: E în stare critică, cu un prognostic rezervat

UPDATE 12.24IGPR: Polițistul din Suceava tăiat cu sabia nu purta cască de protecție

UPDATE 11.10 - Un elicopter al MAI l-a preluat pe poliţistul rănit la Suceava pentru a-l transporta la Iaşi, la Spitalul Clinic de Urgenţă "Nicolae Oblu", au anunţat marţi oficiali ai instituţiei. 

Purtătorul de cuvânt al SJU Suceava, dr. Mihai Ardeleanu, a declarat că poliţistul este în stare gravă, potrivit agerpres.ro.

Un poliţist de la Serviciul de Acţiuni Speciale Suceava a fost grav rănit, marţi dimineaţă, după ce a fost atacat cu o sabie în timpul unei percheziţii ce se desfăşura la Rădăuţi, potrivit IGPR. 

La una dintre locuinţele percheziţionate, în Rădăuţi, una dintre persoanele vizate l-a atacat şi rănit, cu o sabie, pe agentul-şef adjunct de poliţie Dan Ciprian Sfichi, din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Suceava, "rănindu-l foarte grav la cap şi braţ", conform IPJ Suceava. 

UPDATE 10.42Primele imagini cu agresorul polițistului din Rădăuți - VIDEO

UPDATE 10.15 - Echipamentele poliţiştilor sunt depăşite şi nu îi protejează suficient, spune Dan Antonescu, specialist criminolog. 

Antonescu a mai spus, la Antena 3, că eliberarea condiţionată mult prea repede a unor deţinuţi duce la astfel de situaţii.

UPDATE 09.47 - Agresorul polițistului a fost reţinut, au anunțat reprezentanții Ministerul de Interne.

De asemenea, potrivit Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI), agentul-şef adjunct de poliţie Sfichi Dan Ciprian a fost stabilizat de medicii de la spitalul din Rădăuţi, potrivit news.ro.

Dacă se va impune o intervenţie neurochirurgicală, poliţistul va fi transportat într-un centru universitar, un elicopter SMURD fiind pregătit să intervină.

UPDATE 09.10 - Imagini cu agresorul polițistului rănit în misiune au fost difuzate, marți, la Antena 3.

Bărbatul a fost cercetat anul trecut pentru trafic de droguri, arestat, iar ulterior pus în libertate sub control judiciar.

În prezent, scăpase și de controlul judiciar.

UPDATE 08.30 - Polițistul rănit în timp ce se afla în misiune a fost atacat de un recidivist, suspect de trafic de droguri.

Suspectul a fost cercetat anul trecut pentru trafic de droguri, arestat, iar ulterior pus în libertate sub control judiciar, a precizat purtătorul de cuvânt al IGPR, Georgian Drăgan, marți, la Antena 3.

Polițistul rănit este internat la un spital din Suceava, dar ar putea fi transportat la un spital din București.

----------------------------

Știrea inițială 08.21

Un polițist din Suceava se află în stare gravă, după ce a fost înjunghiat cu o sabie, în zona capului și a brațului, marți dimineață, în timpul unei acțiuni de percheziționare.

Bărbatul este în comă indusă, după ce a fost străpuns de o sabie, a precizat președintele Sindicatului Național al Polițiștilor, Dumitru Coarnă, marți, la Antena 3.

Polițistul care a fost rănit în timp ce se afla în misiune ar putea fi adus la un spital din București.

”Suntem alături de colegul nostru, agent-şef adjunct de poliție Sfichi Dan Ciprian, din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Suceava, care, în această dimineață (marți - n.r.), a fost rănit foarte grav, la cap şi braț, în timpul unei misiuni.

Să ne rugăm cu toții ca Ciprian să ducă misiunea până la capăt, și să se întoarcă în rândurile noastre sănătos!”, se arată pe pagina de Facebook a Poliției Române.
 

×
Subiecte în articol: Suceava politist trafic de droguri
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close