Antena 3 CNN Actualitate Locale Moment uluitor în curtea unei școli din Brașov. Un cerb și-a făcut apariția în timpul orelor

Moment uluitor în curtea unei școli din Brașov. Un cerb și-a făcut apariția în timpul orelor

Elevii de la o școală din Râșnov, județul Brașov, au avut parte de momente unice, chiar de la primele ore ale dimineții. Un cerb și-a făcut apariția în curtea școlii.

Moment uluitor în curtea unei școli din Brașov. Un cerb și-a făcut apariția în timpul orelor
Sursa foto: Facebook | Ioana Manea
de Ioana Mircea    |    19 Oct 2023   •   17:26

Încă de la primele ore ale acestei dimineți, un cerb și-a făcut apariția în curtea unei școli din Râșnov, județul Brașov.

Elevii au fost surprinși de acest moment, în timp ce se aflau la cursuri.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Animalul nu a părut deloc speriat și intimidat, ba chiar a stat la poze cuminte, iar elevii s-au putu bucura de această oportunitate unică.

Citește și: Cerb de 200 de kilograme, ucis de un urs care a pătruns în incinta unui complex de vânătoare. Autorităţile refuză evaluarea pagubelor

Imediat a fost anunțată primăria și Ocolul Silvic Râșnov. Cerbul a fost tranchilizat de către specialiștii Ocolului Silvic și transportat în siguranță în fondul cinegetic al orașului Râșnov. Ulterior animalul a fost eliberat în pădure, fără probleme, au anunțat membrii grupului de Facebook, Orașul Râșnov.

 

×
Subiecte în articol: cerb şcoală Brașov
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close