Antena 3 Actualitate Locale Două cereri în căsătorie, în timpul festivității de absolvire a viitorilor agenți de penitenciare din Târgu Ocna

Două cereri în căsătorie, în timpul festivității de absolvire a viitorilor agenți de penitenciare din Târgu Ocna

de Andreea Ştefan    |    30 Aug 2021   •   20:13
Două cereri în căsătorie, în timpul festivității de absolvire a viitorilor agenți de penitenciare din Târgu Ocna
Sursa foto: Captură YouTube / Stirile TgocnaRo

În timpul festivității de absolvire a viitorilor agenți de penitenciare din Târgu Ocna au avut loc momente extrem de emoționante. Două cereri de căsătorie au fost făcute în fața absolvenților și întregii asistențe de la SNPAP.

Promoția 2021 - ”Regele Mihai I - 100” a Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare a avut un număr de 260 de absolveți, care au participat astăzi, 30 august, la festivitatea de absolvire.

Momentele emoționante nu au încetat să apară în timpul festivității - două cereri în căsătorie au avut loc în fața tuturor celor prezenți.

Absolventul Adrian Costea a primit un ”Da” de la viitoarea sa mireasă, apoi agentul de poliție penitenciară Georgiana Prodan a fost și ea cerută în căsătorie, scrie jurnalfm.ro.

Toți cei prezenți au fost plăcut surprinși de cele două momente deosebite.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close