Antena 3 CNN Actualitate Locale Cunoscut chirurg plastician din Constanța, acuzat că a mutilat trei paciente. A fost pus sub control judiciar

Cunoscut chirurg plastician din Constanța, acuzat că a mutilat trei paciente. A fost pus sub control judiciar

Un chirurg plastician din Constanţa este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, după ce trei paciente pe care le-a operat îl acuză că le-a mutilat.

de Andreea Ştefan    |    Cătălina Smereca    |    30 Ian 2024   •   16:53

Magistrații Parchetului de pe lângă Judecătoria din Constanța au pus în vedere medicului specialist în chirurgie plastică faptul că pe numele său a fost emis un control judiciar pentru 60 de zile.

Mai exact, acesta este acuzat de vătămare corporală din culpă. În anii 2021 și 2023, acesta a efectuat trei intervenții chirurgicale, la o clinică din București, în urma cărora două femei au rămas cu probleme grave și permanente.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți urmări mai multe fotografii cu medicul plastician acuzat că a mutilat mai multe paciente.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Mai mult decât atât, și în Constanța, la o clinică de aici, a efectuat o intervenție de mastopexie, în urma căreia femeia, de asemenea, a rămas cu probleme grave, complicații medicale care nu mai pot fi reparate, așa că acum se fac mai multe cercetări în acest caz pentru a se stabili dacă mai sunt și alte persoane vătămate.

Pe numele medicului s-a pus în vedere faptul că el nu poate să părăsească țara.

Citește și: Un cunoscut chirurg român a fost trimis în judecată, după ce ar fi luat șpagă, de la pacienți, de șase ori într-o săptămână

Mai mult decât atât, în urmă cu o lună, în Constanța, au fost făcute și percheziții la această clinică, percheziții în urma cărora au fost ridicate și două telefoane mobile.

×
Subiecte în articol: chirurg plastician Constanța
Parteneri
Camerele de Gardă, pline după mesele copioase de Paşte
x close