Antena 3 CNN Actualitate Locale Un cunoscut chirurg român a fost trimis în judecată, după ce ar fi luat șpagă, de la pacienți, de șase ori într-o săptămână

Un cunoscut chirurg român a fost trimis în judecată, după ce ar fi luat șpagă, de la pacienți, de șase ori într-o săptămână

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus trimiterea în judecată a unui cunoscut chirurg. Bărbatul este acuzat că a luat mită de șase ori într-o săptămână.

Un cunoscut chirurg român a fost trimis în judecată, după ce ar fi luat șpagă, de la pacienți, de șase ori într-o săptămână
Sursa foto: Gettyimages
de Ioana Mircea    |    30 Ian 2024   •   15:42

Gaşpar Marian, chirurgul care a luat șpagă de șase ori într-o săptămână, a fost trimis în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

În perioada 19 - 26 septembrie 2022, în realizarea aceleiaşi rezoluţii infracţionale, inculpatul Gaşpar Marian a pretins indirect şi a primit, fără drept, de la mai multe persoane, diferite sume de bani în legătură cu activitatea desfăşurată conform atribuţiilor de serviciu, în calitate de medic primar şi şef Secţie Chirurgie Cardiovasculară în cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare din Timişoara, arată un comunicat al parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

Citește și: Șpaga uriașă pe care un mafiot vrea să o dea statului Italian, ca să scape cu o pedeapsă mai blândă

Medicul Gașpar Marian a fost reţinut, în luna septembrie 2022, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, care au dispus începerea urmăririi penale pentru luare de mită în formă continuată.

Procurorii au anunţat, atunci, că chirurgul ar fi pretins, indirect şi primit, de la şase pacienţi sau de la aparţinători ai acestora, sume de bani, în lei sau în valută, cuprinse între 100 de euro şi 2.000 de euro, în legătură cu activitatea desfăşurată conform atribuţiilor de serviciu, potrivit agerpres.ro.

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close