Antena 3 CNN Externe Șpaga uriașă pe care un mafiot vrea să o dea statului Italian, ca să scape cu o pedeapsă mai blândă

Șpaga uriașă pe care un mafiot vrea să o dea statului Italian, ca să scape cu o pedeapsă mai blândă

Un fost traficant de droguri, devenit șef al mafiei, oferă autorităților italiene o insulă artificială pe care o deține în largul coastelor Dubai, în speranța de a primi o reducere a pedepsei. Valoare insulei este estimată la 80 de milioane de euro.

de Naty Badea    |    30 Noi 2023   •   17:42

Un șef al mafiei italiene, a decis să doneze statului o insulă în Dubai pe care acesta o deține, în speranța că va scăpa cu o pedeapsă mai ușoară. Valoare acesteia se ridică la 80 de milioane de lei.

Mafiotul a fost arestat în 2021, în Dubai și este judecat acum în Italia, pentru că ar fi adus în Europa nu mai puțin de șapte tone de cocaină. 

El a declarat în fața judecătorilor că își dorește să nu se mai ascundă și să fugă în întreaga lume și că vrea să-și schimbe viața acum la 59 de ani și de aceea a decis să doneze statului italian insula pe care o deține în Dubai însă procurorii cred că el își dorește să își reducă pedeapsa.

Citește și: Metoda prin care un român a reușit să cumpere produse de 10.000 de euro cu bani scoși din uz, în Italia

Totodată, procurorii au descoperit că el cheltuia undeva la 400.000 pe lună pentru traiul său de lux.

×
Subiecte în articol: Italia
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close