Cine e fostul actor care și-a strâns soția de gât în fața unei biserici din Constanța

20 Ian 2020   •   22:02
Cine e fostul actor care și-a strâns soția de gât în fața unei biserici din Constanța foto- Pixabay

Apar noi detalii în cazul bărbatului care și-a strâns soția de gât în fața unei biserici din Constanța. 

Bărbatul se numește Iulian Dumitrache, are 49 de ani și e fost actor al Teatrului Fantasio din Constanța. După ce a renunțat la actorie, acesta s-a apucat de masaj și reflexoterapie, potrivit Adevărul. 

Cei doi soți erau în proces de divorț și, deși bărbatul primise ordin de restricție, acesta tot a atacat-o pe femeie, imediat după ce a ieșit de la slujbă. 

Citiți și Incident șocant: Un actor și-a strâns soția de gât într-o biserică din Constanța

Incidentul violent s-a petrecut pe data de 10 ianuarie. Iulian Dumitrache a mers acolo să vorbească cu ea, dar fiindcă a refuzat, a strâns-o tare de gât. 

„A fost înregistrat un dosar penal având ca obiect săvârşirea infracţiunii de încălare a ordinului de protecţie. Între persoanele implicate au mai existat conflicte în urma cărora instanţa de judecată a emis până în prezent 3 ordine de protecţie. La parchetul de pe lângă judeţul Constanţa au fost înregistrate până în prezent 3 dosare penale, având acest obiect”, a declarat Veronica Jalba, purtător de cuvânt al Parchetul judecătoriei Constanţa.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close