Antena 3 CNN Actualitate Locale Cioban dispărut, căutat cu drona de salvamontiștii din Maramureș. Cum a fost văzut ultima dată

Cioban dispărut, căutat cu drona de salvamontiștii din Maramureș. Cum a fost văzut ultima dată

Un cioban din Maramureș, în vârstă de 57 de ani, este căutat de echipele de salvare, după ce a plecat noaptea de la stână și nu s-a mai întors.

Cioban dispărut, căutat cu drona de salvamontiștii din Maramureș. Cum a fost văzut ultima dată
Sursa foto: Facebook Salvamont
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Iul 2023   •   20:21

Ciobanul, un bărbat de 57 ani, a plecat joi noaptea de la stâna, fiind căutat de cunoscuți și de rude, însă fără niciun rezultat.

Se pare că bărbatul se aflat în stare de ebrietate în momentul în care a plecat singur.

Proprietarul stanei a dat alarma duminică, solicitând ajutor de urgență prin 112, iar salvatorii montani din Maramureș l-au căutat pe bărbat inclusiv cu drona.

"Alarmă în desfășurare a SPJ Salvamont Maramureș. O echipă de salvatori montani acționează ca echipa de suport, folosind și drona din dotare, pentru căutarea unui cioban dispărut de la stâna de pe rază localității Sarasau, Sighetu Marmației, jud Maramureș

Ciobanul, un bărbat de 57 ani, aflat în stare de ebrietate, a plecat joi noaptea de la stâna și până duminică a fost căutat de proprietarul stânei și de fratele lui, împreună cu niște localnici, dar fără niciun rezultat”, a transmis Salvamont Maramureș.

Citește și: Caz șocat într-o comună din Argeș! Un bărbat a fost omorât, în propria casă, de prietenul său de pahar

Potrivit rudelor, ciobanul nu era cunoscut cu probleme medicale, fiind căutat în continuare de echipele de salvare.

"Echipe mixte îl caută pe ciobanul dispărut, care, din spusele aparținătorilor, nu are probleme medicale”, arată reprezentanții Salvamont Maramureș, potrivit Mediafax.

×
Subiecte în articol: cioban disparut Maramureș
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close