Antena 3 Actualitate Locale Circulaţia feroviară a fost afectată, după ce un copac a căzut peste liniile de tensiune ale căii ferate în Prahova

Circulaţia feroviară a fost afectată, după ce un copac a căzut peste liniile de tensiune ale căii ferate în Prahova

de Claudia Popovici    |    18 Mai 2021   •   18:59
Circulaţia feroviară a fost afectată, după ce un copac a căzut peste liniile de tensiune ale căii ferate în Prahova Hepta

Circulația feroviară pe ruta Ploiești Triaj- Brazi, a fost afectată, marţi seara, după ce un copac a căzut pe liniile de tensiune ale caii ferate.

Potrivit Biroului de Presa al CFR, în jurul orelor 18.00 a fost reluat traficul feroviar pe un fir, iar în prezent se lucrează pentru remedierea deranjamentului la cel de-al doilea fir.

Conform ANM, vântul a prezentat marţi intensificări susținute în majoritatea zonelor, cu viteze de peste 50...60 km/h, iar local, îndeosebi în Transilvania, Oltenia şi Muntenia 70-80 km/h. La munte, în special în zona înaltă, rafalele vor depaşi 80 - 100 km/h.

27 de copaci au fost doborâți de vânt şi în București

Pompierii din București au avut marți după-amiaza 27 de intervenții pentru îndepărtarea unor copaci doborâți de vânt pe mașini sau pe străzi. Potrivit ISU București-Ilfov, pompierii au intervenit marți după-amiaza la 27 de solicitari.

16 dintre acestea au fost pentru îndepărtarea copacilor căzuți pe autoturisme și 11 pentru îndepărtarea copacilor căzuți pe carosabil.

Astfel, pompierii au intervenit pe străzile C.C. Arion, Petru Rareș, Logofăt Udriste, Parcul Cișmigiu, Doctor Clunet, Vatra Luminoasă, Bd. Metalurgiei sau strada Burdujeni.

De asemenea, ISU transmite că au fost emise mesaje pentru informarea populației prin intermediul panourilor electronice stradale și prin intermediul rețelelor de socializare.

Toată țara se află marți, până la ora 23.00, sub avertizare Cod galben de vânt puternic.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close