Antena 3 CNN Actualitate Locale Comisar de poliție din București, dispărut în Dunăre, în timp ce se afla la pescuit | Operațiune de căutare a scafandrilor

Comisar de poliție din București, dispărut în Dunăre, în timp ce se afla la pescuit | Operațiune de căutare a scafandrilor

Sunt căutări de amploare pe Dunăre, în judeţul Giurgiu. Un comisar de poliţie a dispărut acolo, în timp ce se afla la pescuit.

Comisar de poliție din București, dispărut în Dunăre, în timp ce se afla la pescuit | Operațiune de căutare a scafandrilor
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Ştefan    |    Denisa Dicu    |    10 Sep 2022   •   17:39

Bărbatul încă nu a fost găsit, iar din informațiile pe care le avem, acesta este un ofițer de poliție în cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Mai exact, lucrează la Secția 24 de Poliție din Capitală.

Din primele verificări, se pare că bărbatul se afla la o partidă pe de pescuit împreună cu prietenii săi și a căzut în apele Dunării.

Încă de la ora 10:00 este căutat de scafandri ISU în Dunăre, în zona localității Prundu, din județul Giurgiu.

Autoritățile intervin în acest moment fără oprire pentru a-l găsi și pentru a-l salva pe polițistul care a căzut în apă.

O echipă formată din 4 scafandri ISU sunt acum pe largul Dunării și îl caută fără oprire.

La fața locului este pregătită și o ambulanță să-i acorde îngrijiri medicale bărbatului în momentul în care va fi găsit și, în plus, este prezent și un echipaj de poliție care va face cercetări cu privire la producerea acestui eveniment.

×
Subiecte în articol: Giurgiu
Parteneri
Cu cât crește, de fapt, salariul minim net de la 1 octombrie
x close