Antena 3 CNN Actualitate Locale Condamnarea primită de un bărbat după ce a amenințat trei polițiști: "Vă tai capul, nu mi-e frică de pârnaie. Fac 4 ani, maxim 8"

Condamnarea primită de un bărbat după ce a amenințat trei polițiști: "Vă tai capul, nu mi-e frică de pârnaie. Fac 4 ani, maxim 8"

Un bărbat a primit patru ani de închisoare după ce a amenințat cu moartea trei polițiști.

Condamnarea primită de un bărbat după ce a amenințat trei polițiști: "Vă tai capul, nu mi-e frică de pârnaie. Fac 4 ani, maxim 8"
Sursa foto: Getty image SDI Productions
de Alexandra Axinia    |    11 Mai 2023   •   12:07

Patru ani de închisoare este pedeapsa primită de un recidivist din Cugir care a amenințat trei polițiști cu moartea. Individul nu este la prima abatere. Acesta mai are la activ o pedeapsă cu suspendare, care s-a adăugat pedepsei din noul dosar, astfel încât magistratul de la Judecătoria Alba Iulia a decis condamnarea în regim de detenție. 

Evenimentul a avut loc în anul 2021, atunci când polițiștii care patrulau prin oraș au observat un bărbat care nu purta masca de protecție în incinta unei benzinării. Pentru că  individul era sub influența băuturilor alcoolice și profera amenințări, a fost imobilizat şi condus la autospeciala de poliție.

"În momentul încătuşării, inculpatul a fost auzit adresând cuvinte jignitoare la adresa organelor de poliţie prezente, spunând «îţi dau una». În timp ce se afla în incinta sediului poliţiei din oraşul Cugir, inculpatul a adresat cuvinte şi expresii jignitoare și a spus «te fac mă şi merg la Aiud 3 ani»", se precizează în hotărârea Judecătoriei Alba Iulia.

Citește și: Un tânăr din Câmpina a găsit un BMW stricat şi fără baterie pe marginea DN1 şi l-a vândut cu 1500 de lei

Conform adevărul, pedepsele aplicate în acest dosar, precum și cea a cărei suspendare a fost anulată, au dus la o condamnare finală de 4 ani și 9 luni de închisoare în regim de detenție. Hotărârea instanței de fond a fost contestată cu apel.

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close