Antena 3 CNN Actualitate Locale Momentul în care un consilier local din Brașov s-a filmat pe toaletă, live, în plină ședință, după ce a uitat să închidă camera telefonului

Momentul în care un consilier local din Brașov s-a filmat pe toaletă, live, în plină ședință, după ce a uitat să închidă camera telefonului

Un consilier local din Brașov s-a filmat pe toaletă, în timp ce se afla live în cadrul unei ședințe online a consiliului. Acesta a uitat camera deschisă iar colegii lui și cetățenii au putut vedea tot ce a făcut el.

de Ioana Mircea    |    29 Mar 2024   •   09:01

Un incident jenant a avut loc în cadrul unei ședințe online a Comisiei 4 din Brașov, când consilierul local Adrian Codreanu a uitat să își închidă camera în timp ce se afla la toaletă. Momentul a fost transmis atât participanților la ședință, cât și cetățenilor care urmăreau live pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Brașov.

Imaginile, surprinse chiar de el cu telefonul mobil, au arătat întreaga sa activitate, de la intrarea în toaletă până la momentul în care și-a luat hârtia igienică. Incidentul a fost o lecție jenantă despre necesitatea verificării setărilor camerei înainte de a participa la întâlniri online.

Adrian Codreanu, consilier local al Primăriei Brașov din partea PNL, a confirmat incidentul și a subliniat importanța atenției sporite la utilizarea platformelor digitale.

Acesta a exprimat regretul pentru neatenția sa și a îndemnat pe toți cei care participă la întâlniri online să fie mai vigilenți în ceea ce privește setările camerelor lor, potrivit brasov.net.

×
Subiecte în articol: Brașov consilier local
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close