Antena 3 CNN Actualitate Locale Convoi militar NATO, răsturnat în şanţ la Bacău | Militarii francezi au intervenit

Convoi militar NATO, răsturnat în şanţ la Bacău | Militarii francezi au intervenit

Un accident cu un convoi militar NATO s-a petrecut în Judeţul Bacău.

de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Aug 2023   •   13:24

Şoferul unuia dintre camioane a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în şanţ. În urmă cu câteva minute de accident, acelaşi convoi fusese filmat în oraşul Oneşti.

În accidentul rutier au fost implicaţi militari francezi ai NATO, care se deplasau pe raza localităţii Urecheşti, din judeţul Bacău. Şoferul unuia dintre camioane a pierdut controlul direcţiei de mers, cel mai probabil pentru că se grăbea convoiul, după cum reiese şi din imaginile surprinse.

Citeşte şi: “Călcâiul lui Ahile al NATO”, posibilă ţintă a mercenarilor lui Prigojin

Vehiculul a părăsit partea carosabilă, însă a fost tras în şanţ de ataşamentul pe care îl avea în spatele camionului, care s-a şi răsturnat, iar camionul a căzut pe o parte.

Militarii s-au mobilizat foarte repede în urma accidentului şi au reuşit să scoată camionul din şanţ cu ajutorul unor chingi. Ulterior, convoiul şi-a continuat drumul.

Din fericire nu au fost înregistrate victime în acest incident.

Convoiul a fost filmat cu antemergătorul îndreptat spre Oneşti şi, ulterior, pe drumul spre Braşov, apoi pe Ocolitoarea Braşovului, cu direcţia DN13, spre Sighişoara. Convoiul se îndreaptă spre la baza militară NATO de la Cincu.

×
Subiecte în articol: NATO Bacău Onesti
Parteneri
Ordinea partidelor pe buletinul de vot, la alegerile europarlamentare 2024
x close