Antena 3 CNN Actualitate Locale Copii puşi de un poliţist să care un mort cu o pătură, în Vaslui

Copii puşi de un poliţist să care un mort cu o pătură, în Vaslui

Un poliţist chemat să ancheteze o moarte suspectă, în localitatea Zorleni, a pus doi minori să care mortul cu o pătură. În urma incidentului, unul dintre băieţi, în vârstă de 17 ani, a suferit o adevărată traumă şi a avut nevoie de consiliere psihologică.

Copii puşi de un poliţist să care un mort cu o pătură, în Vaslui
Sursa foto: Hepta / Fotografie cu rol ilustrativ
de Lili Trifu    |    26 Mar 2021   •   14:55

Poliţistul este acum cercetat penal.

În luna mai a anului trecut, poliţiştii au anchetat un caz de deces în câmp. După ce procurorii au terminat ancheta, poliţistul le-a solicitat celor doi copii, care jucau fotbal în apropiere, să aducă o pătură şi să care cadavrul acasă la cel decedat.

Băieţii au luat cadavrul şi l-au dus pe prispa casei. În momentul în care l-au aşezat, unul dintre băieţi a observat că mortul ar fi deschis ochii.

Din acel moment, tânărul a trecut prin mari traume psihice. Spune că nu putea dormi noaptea, avea coşmaruri. A fost nevoie de intervenţia unui medic psihiatru, tocmai pentru a-şi rezolva problema.

Nici acum nu se simte prea bine pentru că noaptea, atunci când plouă sau când aude de morţi, are coşmaruri.

Poliţistul este anchetat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad. Nu s-a luat deocamdată nicio măsură împotriva sa. Familia tânărului care a rămas cu traume în urma evenimentului a depus plângere împotriva poliţistului.

×
Subiecte în articol: Vaslui politist Zorleni
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close