Antena 3 CNN Actualitate Locale Copil de 12 ani, mușcat de un câine periculos, sub ochii stăpânului animalului. Primarul a dus băiatul la spital

Copil de 12 ani, mușcat de un câine periculos, sub ochii stăpânului animalului. Primarul a dus băiatul la spital

Scene traumatizante pentru un copil de 12 ani, după ce un câine periculos, l-a mușcat în timp ce se juca pe o stradă din Turburea, județul Gorj. Stăpânul animalului ar fi asistat pasiv la atac.

Copil de 12 ani, mușcat de un câine periculos, sub ochii stăpânului animalului. Primarul a dus băiatul la spital
Sursa foto: pixabay.com/jeannette1980
de Ioana Mircea    |    Gabriela Mladin    |    28 Mai 2023   •   17:14

Un copil în vârstă de 12 ani din localitatea Turburea, din județul Gorj a fost mușcat astăzi de un câine care era pe stradă împreună cu stăpânul său și nu avea botniță. Patrupedul l-a atacat instant pe băiatul care se juca.

Copilul se află în aceste momente într-o stare bună și este condus la spital de către primarul comunei. Băiatul se afla pe o stradă din localitatea Turburea când a fost atacat de câine. Câinele se afla împreună cu stăpânul său și nu avea botniță, deși face parte dintr-o rasă considerată periculoasă. Animalul s-a repezit spre copil și a încercat să îl atace la gât, însă, copilul s-a apărat, protejându-și fața.

Câinele l-a mușcat de mână. El are o rană deschisă la antebraț și primele îngrijiri medicale le-a primit la Centrul de permanență din localitatea Turburea.

Citește și: "Mami, mor?". Strigătul disperat al unui băieţel de şase ani, după ce a fost muşcat de cap de câinele familiei şi târât pe scări

Incidentul s-a petrecut sub ochii stăpânului câinelui, care așa cum susține bunica copilului, aflată la locul faptei, a asistat pasiv la scenă.

Poliția a fost anunțată, iar polițiștii au deschis o anchetă.

×
Subiecte în articol: atac caine Gorj
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close