Antena 3 CNN Externe "Mami, mor?". Strigătul disperat al unui băieţel de şase ani, după ce a fost muşcat de cap de câinele familiei şi târât pe scări

"Mami, mor?". Strigătul disperat al unui băieţel de şase ani, după ce a fost muşcat de cap de câinele familiei şi târât pe scări

Un copil de şase ani a trăit clipe de groază, după ce câinile familiei, cumpărat de pe Facebook, l-a muşcat de cap.

"Mami, mor?". Strigătul disperat al unui băieţel de şase ani, după ce a fost muşcat de cap de câinele familiei şi târât pe scări
Sursa foto: Gettyimages | China Photos / Stringer
de Georgiana Adam    |    22 Mai 2023   •   11:38

Întâmplarea a avut loc în Marea Britanie, acolo unde Vick Zidko, un băieţel de şase ani, cobora liniştit scările casei, când câinele familiei s-a năpustit asupra lui şi i-a rupt o parte din scalp.

Câinele familiei, care fusese cumpărat recent de pe Facebook cu 200 de lire sterline, a sărit peste copil şi l-a târât pe trepte.

Este vorba despre un câine American Staffordshire Terrier (Amstaff) care fusese cumpărat de pe o reţea de socializare cu două săptămâni în urmă.

Când a fost atacat de animal, copilul a strigat disperat, iar sora şi mama lui au ajuns rapid la el.

Citeşte şi"Băiatul meu, te-am abandonat o dată pentru o femeie care nu a meritat, acum o fac definitiv" | Mesaj de adio lăsat de un director de şcoală, de 37 de ani, pentru copil

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Familia l-a salvat din fălcile încleștate ale câinelui, iar în timp ce mama lui încerca să-l calmeze pe copil, Vick a intrebat-o: "Mami, mor?".

Copilul a fost transportat de urgență la spital, acolo unde a fost internat cinci zile. Medicii au făcut tot posibilul pentru a-i coase bucata de scalp sfâșiată. 

Băiatul avea peste 50 de copci în cap și pe față, dar a suferit răni adânci și pe spate.

"Este un coșmar și nu vrem niciodată ca nicio altă familie să treacă prin așa ceva", a spus tatăl copilului, Vitalijus.

"Vick a coborât scările casei în liniște și Diesel (câinele - n.r.) a început să latre. S-a năpustit asupra lui Vick, târându-l în jos pe scări. 

Parcă îl vedea pe Vick ca pe o jucărie de mestecat. Îl zgâlțâia și îl zgâria. Am început să țip și tatăl meu și mama au fugit înăuntru. 

Ceea ce mi-a rămas în minte este momentul în care că fratele meu mai mic i-a spus câinelui "Oprește-te, Diesel, oprește-te!". Încercam să dau jos câinele. 

Mama țipa: "Oh, Doamne, opriți, opriți-vă!".

Tatăl meu vitreg a sărit în fața mea și a încercat să sufoce câinele și atunci mama l-a luat pe Vick. Tatăl meu mi-a spus să chem o ambulanță și a dus  câinele în baie", a mărturisit sora victimei.

Mama băieţelului, Eugenija, în vârstă de 41 de ani, plânge când își aminteşte de atac. Ea a spus: "L-am prins pe Vick și am fugit în dormitor, încuind ușa. Am încercat să-l calmez. 

I-am pus un prosop pe cap pentru a opri sângerarea. A văzut tot sângele și a spus: "Mami, mor?", potrivit mirror.co.uk.

Copilul a avut nevoie de aproape o săptămână de spitalizare pentru a primi tratament.

×
Subiecte în articol: caine muşcat de cap scalpat Marea Britanie
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close