Antena 3 CNN Actualitate Locale Un copil de 14 ani a alertat 112 că tatăl i-a omorât mama şi apoi a plecat de acasă, în Brăila

Un copil de 14 ani a alertat 112 că tatăl i-a omorât mama şi apoi a plecat de acasă, în Brăila

Un copil în vârstă de 14 ani din localitatea Râmnicelu, județul Brăila, a anunțat la Urgenţă şi a spus că tatăl său a înjunghiat-o pe mamă, iar apoi a plecat de acasă.

Un copil de 14 ani a alertat 112 că tatăl i-a omorât mama şi apoi a plecat de acasă, în Brăila
Sursa foto: profimediaimages.ro
de Georgiana Adam    |    19 Dec 2022   •   12:10

Femeia a murit, iar bărbatul a fost găsit de polițiști câteva ore mai târziu, spânzurat.

Polițiștii brăileni au fost sesizați, duminică seara, prin apel 112, de un copil în vârstă de 14 ani, că tatăl i-a înjunghiat mama cu un cuțit.

"Din primele date, se pare că un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din comuna Râmnicelu, în timp ce se afla la domiciliul comun, pe fondul unui conflict spontan pe care l-ar fi avut cu soția sa, în vârstă de 43 de ani, ar fi înjunghiat-o cu un cuțit în zona pieptului, după care a părăsit locuința. 

Citeşte şiEa este Andra, tânăra omorâtă de iubit chiar de ziua ei de naştere. Prietenii, în stare de şoc: "El s-a ţinut de cuvânt! Ne tot suna şi ne spunea că o omoară"

La fața locului au intervenit și echipajele medicale, pentru acordarea de ajutor de specialitate femeii, pe care au declarat-o decedată", au transmis reprezentanții Poliției Brăila.

În urma căutărilor, polițiștii l-au identificat pe bărbat, spânzurat într-o anexă a gospodăriei.

Cercetările sunt continuate de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de omor și ucidere din culpă.
 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Brăila crimă
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close