Antena 3 CNN Actualitate Ea este Andra, tânăra omorâtă de iubit chiar de ziua ei de naştere. Prietenii, în stare de şoc: "El s-a ţinut de cuvânt! Ne tot suna şi ne spunea că o omoară"

Ea este Andra, tânăra omorâtă de iubit chiar de ziua ei de naştere. Prietenii, în stare de şoc: "El s-a ţinut de cuvânt! Ne tot suna şi ne spunea că o omoară"

Andra avea 33 de ani și o viață înainte, însă chiar de ziua ei a fost omorâtă de cel pe care cândva l-a iubit extrem de mult și cu care visa să își petreacă tot restul vieții.

Ea este Andra, tânăra omorâtă de iubit chiar de ziua ei de naştere. Prietenii, în stare de şoc: "El s-a ţinut de cuvânt! Ne tot suna şi ne spunea că o omoară"
Sursa foto: observatornews.ro
de Georgiana Adam    |    19 Dec 2022   •   08:46

Andra a fost înjunghiată de iubitul ei vineri seara, în cartierul Militari din Bucureşti, chiar înainte de petrecerea organizată pentru ziua ei de naștere.

Concubinul extrem de gelos a pus mâna pe un cuţit şi a înjunghiat-o mai întâi în spate, apoi în zona inimii. În încercarea de a se salva, tânăra s-a târât către lift, dar călăul ei a luat-o şi a dus-o în casă.

Andra a încercat cu disperare să scape din mâinile bărbatului, dar nimeni nu i-a auzit strigătele de ajutor. 

Citeşte şi: A murit fostul ministru Mircea Duşa. Politicianul suferea de cancer

Cu ultimele puteri, fata a sunat la 112 și le-a cerut cu disperare polițiștilor să o salveze, dar din păcate nimeni nu a putut să o salveze.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"La data de 16 decembrie 2022, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului Bucureşti-Secția 20 au fost sesizați, prin 112, în jurul orei 20:00, cu privire la faptul că, la o adresă din sectorul 6, o femeie ar fi fost înjunghiată cu un cuțit de către un bărbat, au transmis reprezentații poliției.

Atunci când au ajuns în fața blocului, prietenii Andrei care voiau să îi facă o surpriză  au avut parte de un șoc, când au văzut zona împânzită de polițiști.

Călăul Andrei este fostul său iubit cu care se împăcase recent. Acesta revenise din Italia în urmă cu doar patru zile pentru a se împăca cu tânăra pentru că în ultima perioada, relația dintre cei doi devenise atât de tensionată încât fata voia să obțină un ordin de protecție.

În ultimele zile prietenii fetei spun că cei doi erau destul de apropiați în ultimele zile, însă acum cred că totul ar fi fost un paravan pentru planul diabolic pe care individul l-a pus la cale.

"El s-a ţinut de cuvânt! Ne tot suna şi ne spunea "Bă, o omor! Îi dau cu acid pe faţă!". A zis că o omoară, uite că a omorât-o", spune un prieten al fetei, potrivit observatornews.ro.

Bărbatul este recidivist, el a fost eliberat din închisoare în anul 2014 după ce a fost condamnat pentru tâlhărie.

Acum el se află în arest preventiv pentru 30 de zile și riscă o pedeapsă de până la 25 de ani de închisoare, pentru omor calificat.
 

×
Subiecte în articol: crimă recidivist București
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close