Antena 3 CNN Actualitate Locale Un copil de 4 ani a fost grav rănit și un bărbat a murit pe loc după o șicanare în trafic

Un copil de 4 ani a fost grav rănit și un bărbat a murit pe loc după o șicanare în trafic

Un bărbat și-a pierdut viața iar o fetiță de doar patru ani a fost rănită grav după ce mașina în care se aflau a intrat într-un cap de pod. La volan se afla tatăl fetiței, care ar fi fost șicanat în trafic de concubinul fostei sale neveste.

de Paul Ciurari    |    21 Iun 2023   •   12:36

Totul s-a petrecut seara trecută, în localitatea Frătăuții Vechi, din Suceava. Accidentul s-ar fi produs, din primele informații, în urma unei șicanări în trafic. Mai exact, tatăl copilei ar fi fost șicanat în trafic de actualul concubin al fostei neveste, un tânăr de 22 de ani. 

În urma impactului, un bărbat de 31 de ani, care se afla pe locul din dreapta, în autoturism, a murit pe loc, iar fetița în vârstă de patru ani a fost accidentată grav.

”La data de 20.06.2023, în jurul orei 21:45, pe raza localității Frătăuții Vechi a fost sesizat prin SNUAU 112 un accident rutier soldat cu decesul unei persoane și rănirea grava a unei minore. 

Din primele verificări s-a constatat că un autoturism condus de către un bărbat de 39 de ani din municipiul Rădăuți, în timp ce rula pe DJ 178C, a părăsit partea carosabilă și a lovit un cap de pod. 

În urma impactului a rezultat decesul unui bărbat de 31 de ani din municipiul Rădăuți, pasager pe scaunul dreapta față de autoturism, dar și rănirea gravă a unei minore în vârstă de 4 ani, pasageră în același vehicul. 

Citește și: Povestea poliţistului declarat mort după un accident rutier. Titus Honceriu a zăcut 12 ore la morgă, printre cadavre

Întrucât in cadrul cercetărilor au rezultat mai multe inadvertențe și suspiciuni cu privire la eveniment, la nivelul Poliției Municipiului Rădăuți a fost constituită o echipa operativă complexă coordonată de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți. 

Astfel, în urma cercetării locului faptei, a desfășurării de activități investigative și a administrării materialului probator, au fost obținute indicii temeinice cu privire la o șicanare anterioară în trafic cu un alt vehicul condus de către un tânăr de 22 de ani din comuna Frătăuții Noi, jud. Suceava. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În urma activităților de cercetare penală, polițiștii au dispus măsura reținerii șoferului de 22 de ani pentru 24 de ore acesta fiind încarcerat în arestul IPJ Suceava. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți”, se arată în comunicatul IPJ Suceava. 

 

×
Subiecte în articol: accident Suceava
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close