Antena 3 CNN Actualitate Locale Un copil de șase ani din Bistrița-Năsăud s-a jucat cu o brichetă și a dat foc la casă. Incendiul a fost urmat de o explozie

Un copil de șase ani din Bistrița-Năsăud s-a jucat cu o brichetă și a dat foc la casă. Incendiul a fost urmat de o explozie

Un copil în vârstă de șase ani, care s-a jucat cu bricheta, a aprins materiale textile, iar focul s-a extins la o butelie care a explodat, în localitatea Dorolea, județul Bistrița-Năsăud.

Un copil de șase ani din Bistrița-Năsăud s-a jucat cu o brichetă și a dat foc la casă. Incendiul a fost urmat de o explozie
Sursa foto: ISU Bistrița-Năsăud
de Bianca Timșa    |    30 Oct 2023   •   12:12

Pompierii din Livezile și din Bistrița au intervenit la un incendiu în localitatea Dorolea, județul Bistrița-Năsăud, unde o casă ardea generalizat.

Casa a luat foc și a existat pericolul de a se extinde în vecini.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Incendiul s-a manifestat generalizat, cu flacăra deschisă, la întreaga construcție din lemn, pe o suprafața de circa 150 metri pătrați, cu posibilitate reală de extindere la vecini, conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Pompierii voluntari din Livezile au scos rapid o butelie din casă, după ce o altă butelie explodase înainte de sosirea acestora la locul intervenției.

Citește și: Un bărbat din Vaslui şi-a dat foc la casă, după o ceartă cu soţia

A treia butelie a fost extrasă din casă de către pompierii militari din Detașamentul Bistrița.

Nu au fost persoane rănite, iar casele din apropiere au fost salvate, înainte ca flăcările să le afecteze.

După finalizarea intervenției, pompierii au stabilit că incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de jocul unui copil cu o sursă de aprindere (brichetă), iar primele materiale care au ars au fost elementele textile de la un pat, potrivit ISU Bistrița-Năsăud.

×
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close