Antena 3 CNN Actualitate Locale Un copil de 10 ani a fost surprins la volanul unei mașini, în Vâlcea, de un polițist aflat în timpul liber

Un copil de 10 ani a fost surprins la volanul unei mașini, în Vâlcea, de un polițist aflat în timpul liber

Un polițist aflat în timpul liber a surprins la volanul unei mașini un băiețel de 10 ani, pe un drum județean din Berislăveşti, județul Vâlcea. Pe scaunul din dreapta se afla o femeie de 56 de ani.

Un copil de 10 ani a fost surprins la volanul unei mașini, în Vâlcea, de un polițist aflat în timpul liber
Sursa foto: Gettyimages | Image Source
de Ioana Mircea    |    25 Aug 2023   •   19:52

Un copil de 10 ani a fost surprins, ieri, la volanul unei mașini, pe un drum județean din Berislăveşti, județul Vâlcea. În vehicul, pe scaunul din dreapta, se afla și o femeie în vârstă de 56 de ani. Totul a fost observat de un polițist aflat în timpul liber.

"La data de 24 august a.c., agent şef de poliţie Mitu Marian de la Postul de Poliţie Sălătrucel, care se afla în timpul liber, a observat, pe DJ 703 G, în localitatea Berislăveşti, un copil care conducea un autoturism. Poliţistul a oprit autoturismul şi a anunţat colegii aflaţi în timpul serviciului despre eveniment. La volan a fost identificat un minor, de 10 de ani, din localitate.

Citește și: Moment înfiorător pe șosea! Un copil a ieșit pe geamul mașinii în timp ce tatăl lui conducea cu 90 km/h

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că autoturismul i-ar fi fost încredinţat, pentru a-l conduce, de o femeie, de 56 de ani, care se afla în autoturism, în calitate de pasager”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului Poliției Județene Vâlcea.

În cauză a fost întocmit dosar penal. Se fac cercetări pentru încredinţarea unui vehicul unei persoane care nu deţine permis de conducere şi pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere, potrivit gds.ro.

×
Subiecte în articol: copil volan Valcea
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close