Antena 3 CNN Actualitate Locale Moment înfiorător pe șosea! Un copil a ieșit pe geamul mașinii în timp ce tatăl lui conducea cu 90 km/h

Moment înfiorător pe șosea! Un copil a ieșit pe geamul mașinii în timp ce tatăl lui conducea cu 90 km/h

Un șofer care conducea cu 90 de kilometrii pe oră a fost surprins în timp ce lăsa un copil să iasă pe geamul mașinii, în mers, în Cluj.

Moment înfiorător pe șosea! Un copil a ieșit pe geamul mașinii în timp ce tatăl lui conducea cu 90 km/h
Sursa foto: stiridecluj.ro
de Ioana Mircea    |    25 Aug 2023   •   18:11

Un șofer a filmat o scenă iresponsabilă în trafic, în Cluj, mai exact un bărbat care conduce cu 90 de kilometrii pe oră, în timp ce copilul, aflat pe bancheta din spate, stătea jumătate ieșit afară pe geam.

”Părinți foarte responsabili. La 90 km/h, copii stau ieșiți pe geam, imaginați-vă dacă s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut în față la vreo mașină. Au mers masa cel putin vreo 3 km. Exact, i-am tot claxonat, dar degeaba.. nu au bagat in seama”, a relatat un șofer clujean.

Acesta a încercat să îl atenționeze pe cel de la volan, dar degeaba. Incidentul a fost filmat pe Centura Vâlcele - Apahida, potrivit stiridecluj,ro.

Citește și: Scene la limita irealului și a tragediei | Momentul în care o mamă își duce fiul să hrănească un urs pe Transfăgărășan

×
Subiecte în articol: Cluj
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close