Antena 3 CNN Actualitate Locale Un copil de doi ani a murit după ce s-a înecat în pârâul din spatele casei, în Scorțeni, județul Prahova

Un copil de doi ani a murit după ce s-a înecat în pârâul din spatele casei, în Scorțeni, județul Prahova

Un copil, în vârstă de 2 ani și 8 luni, a murit după ce s-a înecat în pârâul din spatele casei, în comuna Scorțeni, județul Prahova.

Un copil de doi ani a murit după ce s-a înecat în pârâul din spatele casei, în Scorțeni, județul Prahova
Sursa foto: Observator Prahovean/caracter ilustrativ
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Aug 2023   •   14:11

Tatăl micuțului a fost cel care a alertat imediat autoritățile. În ciuda eforturilor medicilor de a-i salva viața, copilul a fost declarat decedat.

"La data de 9 august a.c., în jurul orei 14.30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Băicoi au fost sesizați de către un bărbat din comuna Scorțeni, despre faptul că fiul său, minor, ar fi decedat. 

În baza sesizării, s-a format o echipă complexă de cercetare, care s-a deplasat la fața locului, constatând faptul că aspectele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba despre un minor în vârstă de 2 ani și 8 luni, care nu a răspuns manevrelor de resuscitare ale echipajului medical.

Citeşte şi: Lacrimi și durere la înmormântarea Alinei, fata ucisă de cea mai bună prietenă, la Mangalia

Din primele verificări, s-a stabilit că minorul s-ar fi înecat în pârâul din spatele locuinței.

Cadavrul copilului nu prezenta urme de violență sau leziuni pe suprafața vizibilă a corpului, acesta fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova, în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", transmit reprezentanţii poliţiei.

×
Subiecte în articol: copil inecat parau prahova Scorţeni baicoi
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close