Antena 3 CNN Actualitate Locale Un băiat de doar 9 ani a provocat intenţionat un incendiu într-un bloc din Tecuci. Zeci de oameni au fost evacuaţi

Un băiat de doar 9 ani a provocat intenţionat un incendiu într-un bloc din Tecuci. Zeci de oameni au fost evacuaţi

Un copil de nouă ani a provocat intenţionat un incendiu într-un bloc din Tecuci, județul Galați. Băiatul a dat foc unui cărucior de copii.

Un băiat de doar 9 ani a provocat intenţionat un incendiu într-un bloc din Tecuci. Zeci de oameni au fost evacuaţi
Sursa foto: camera de supraveghere
de Gabi Vlad    |    17 Oct 2023   •   17:56

Un bloc întreg a fost evacuat după un incendiu, focul fiind pus intenţionat de un puști de nouă ani. Nu a fost ceva din joacă deoarece imaginile surprinse de camerele de supraveghere din bloc arată clar cum cel mic se chinuie să aprindă de mai multe ori chibriturile și venise și cu niște hârtii ca să întețească focul pus la un cărucior de copii situat sub tabloul electric.

La fața locului au ajuns de urgență pompierii și polițiștii. Toți locatarii blocului au fost evacuați și din fericire nimeni nu a fost rănit.

Flăcările au provocat doar pagube materiale 

Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere montate la parterul blocului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Micul piroman a fost audiat alături de mama de către polițiști și apoi cei de la Protecția Copilul vor face o anchetă socială la familie.

Oamenii sunt șocați de întreaga întâmplare. Numai norocul a făcut să nu moară oameni sau blocul să nu ardă în totalitate.

Citeşte şi: Trei mașini au fost distruse de flăcări, în urma unui incendiu provocat la miezul nopţii, în localitatea Ștei 

 

×
Subiecte în articol: copii carucior bloc Tecuci incendiu
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close