Antena 3 CNN Actualitate Locale Miracol pentru un băiețel de patru ani care căzut în gol de la etajul doi. Copilul fost găsit în viață fără nici o rană

Miracol pentru un băiețel de patru ani care căzut în gol de la etajul doi. Copilul fost găsit în viață fără nici o rană

Un băiețel de doar patru ani a supraviețuit după ce a căzut în gol, ieri seară, de la etajul doi al blocului în care locuia, în Rădăuți. Micuțul nu a avut nici o rană.

Miracol pentru un băiețel de patru ani care căzut în gol de la etajul doi. Copilul fost găsit în viață fără nici o rană
Sursa foto: Hepta
de Ioana Mircea    |    12 Iul 2023   •   17:19

Conform primelor date din anchetă, mama băiețelului se afla ieri, acasă, împreună cu acesta și cu fiica ei în vârstă de 9 luni. La un moment dat, femeia a plecat cu fetița în dormitor pentru a-i schimba scutecul, iar băiețelul a rămas singur în sufragerie.

Copilul s-ar fi urcat pe un scaun de birou aflat în balcon, a împins cu mâinile plasa de insecte de la geam, după care a căzut în gol de la o înălțime de aproximativ 7 metri, direct pe sol.

Mama sa l-a găsit conștient și cooperant, l-a luat în brațe și l-a dus în casă unde a sunat la 112.

Citește și: Un copil de 4 ani a fost grav rănit și un bărbat a murit pe loc după o șicanare în trafic

Micuțului i-au fost acordate primele îngrijiri medicale de către echipajul de ambulanță ajuns la fața locului, care nu a identificat nici o rană vizibilă.  Acesta a fost diagnosticat preliminar cu „TCC cu contuzie occipitală”. Minorul, însoțit de mama sa, a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuți pentru investigații suplimentare de specialitate.

În acest caz urmează să fie informată și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava pentru a efectua verificări conform competențelor, potrivit newsbucovina.ro.

×
Subiecte în articol: Radauti
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close