Antena 3 CNN Actualitate Locale Copil de trei ani, atacat de un câine de luptă sub privirile părintelui. A fost dus de urgență la spital

Copil de trei ani, atacat de un câine de luptă sub privirile părintelui. A fost dus de urgență la spital

Un copil de trei ani, din județul Hunedoara, a fost rănit grav de un câine de luptă, chiar sub privirile părintelui care îl însoțea.

Copil de trei ani, atacat de un câine de luptă sub privirile părintelui. A fost dus de urgență la spital
Sursa foto: Unsplash.com
de Marius Alexoiu    |    08 Iun 2023   •   09:11

Incidentul a avut loc miercuri seară, în municipiul Lupeni, copilul de trei ani fiind atacat de câinele de luptă chiar sub privirile părintelui care îl însoțea.

Minorul a fost transportat în stare stabilă la o unitate medicală, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate, prezentând multiple mușcături în zona piciorului drept.

Din primele cercetări, câinele, care prezintă caracteristici specifice unei rase periculoase, ar fi fost scăpat de sub supravegherea unui bărbat, tatăl proprietarei animalului, și ar fi ieșit, accidental, din apartament.

Polițiștii din Lupeni au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin și continuă cercetările, în vederea stabilirii circumstanțelor comiterii faptei și luării măsurilor legale.

Citește și: Familia unui copil din Neamţ, omorât în drum spre şcoală, despăgubită cu 360.000 de euro

 

×
Subiecte în articol: copil atacat caine Hunedoara
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close