Antena 3 CNN Actualitate Locale Criminalul de la Mihăești, infectat cu COVID-19. Va fi mutat pe altă secție, după ce a ajuns la spital în urma unei tentative de sinucidere

Criminalul de la Mihăești, infectat cu COVID-19. Va fi mutat pe altă secție, după ce a ajuns la spital în urma unei tentative de sinucidere

Criminalul din Mihăești a fost depistat pozitiv la infecția cu COVID-19, potrivit surselor Antena 3, după ce a ajuns în spital în urma unei tentative de sinucidere.

Criminalul de la Mihăești, infectat cu COVID-19. Va fi mutat pe altă secție, după ce a ajuns la spital în urma unei tentative de sinucidere
Sursa foto: Acces Direct
de Adelina Miron    |    Alin Tarnovschi    |    17 Mai 2021   •   19:48

Ieri, 16 mai, bărbatul, care și-a ucis fosta iubită și pe fiul ei de 15 ani în curtea unei biserici din Mihăești, s-a tăiat la gât și a ajuns de urgență la spital, pe masa de operație.

Potrivit surselor Antena 3, băiatul ucis cu bestialitate nu era fiul agresorului. Tânărul în vârstă de 15 ani era copilul femeii ucise, dintr-o relație anterioară. Din primele date nu au fost sesizări la Poliție, ulterior acestui eveniment.

Filmul dublei crime din curtea bisericii din Mihăeşti

Totul a început duminică dimineaţă, atunci când femeia a plecat, împreună cu fiul ei în vârstă de 15 ani, de la casa noului ei iubit, fără să ştie că sunt urmăriţi de fostul ei iubit, un bărbat în vârstă de 42 de ani.

Femeia şi fiul ei mergeau către biserica din Mihăeşti, la cimitir, acolo unde sunt îngropaţi părinţii ei.

Criminalul i-a urmărit o perioadă, apoi a intrat în vorbă cu femeia şi până în faţa bisericii, cei doi s-au certat.

Bărbatul era înarmat cu un cuţit, iar în faţa bisericii, l-a înjunghiat pe băiatul de 15 ani o singură dată, în zona gâtului. În acel moment, femeia a fugit în curtea bisericii, iar criminalul a urmărit-o.

La un moment dat, criminalul a prins-o, însă femeia a început să se lupte cu el, dar şi să strige după ajutor. Din nefericire, nimeni nu i-a auzit strigătele pentru că afara ploua torenţial.

Astfel, bărbatul a înjunghiat-o şi pe ea, tot în zona gâtului, iar apoi, când a observat o persoană în apropiere, s-a tăiat singur, cu acelaşi cuţit, fiind imobilizat de oamenii chemaţi în ajutor.

×
Subiecte în articol: Mihăeşti crima COVID-19
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close