Antena 3 CNN Actualitate Locale Criminalul din Bacău, care şi-a ucis soţia într-o maşină, a fost găsit mort în râul Bistriţa

Criminalul din Bacău, care şi-a ucis soţia într-o maşină, a fost găsit mort în râul Bistriţa

ISUJ Bacău a descoperit trupul presupusului criminal care și-a omorât soția, iar apoi s-ar fi aruncat în canalul râului Bistrița.

Criminalul din Bacău, care şi-a ucis soţia într-o maşină, a fost găsit mort în râul Bistriţa
04 Feb 2020   •   12:47

"În urma căutărilor în mediul acvatic, a fost descoperit un cadavru. Organele de poliție urmează să stabilească identitatea acestuia", a declarat reprezentantul ISUJ Bacău.

Bărbatul găsit înecat şi-a omorât soția pe 21 ianuarie, după care s-a aruncat în canalul râului Bistrița.

Soția sa fost găsită fară suflare, într-o mașină, parcata lângă Podul Șerbănești.

Cine este criminalul de la Podul Șerbănești:

Cătălin Dobre, are 50 de ani şi este fostul patron al unui local numit Buddha Bar, care funcţionează în incinta mall-ului din Bacău. Marţi, 21 ianuarie, Cătălin Dobre şi Adriana Andone au discutat să semneze actele de divorţ, la un notar.

Cei doi au plecat împreună în maşina bărbatului iar pe drum s-au certat. Bărbatul a făcut o criză de nervi şi şi-a ucis partenera în bătaie, aceasta fiind găsită fără suflare pe bancheta din spatele maşinii, într-o zonă mărginaşă a Bacăului, aproape de canalul de fugă, cum îi zic localnicii. Ulterior, ucigaşul a scris un bilet în care şi-a recunoscut gestul, dar şi faptul că se va sinucide şi a sunat la 112 să anunţe fapta.

×
Subiecte în articol: Bacău
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close