Antena 3 CNN Actualitate Locale Primarul din Pogana, găsit mort într-o clinică privată din Alba unde încerca să scape de depresie

Primarul din Pogana, găsit mort într-o clinică privată din Alba unde încerca să scape de depresie

Cristi Spiridon, primarul comunei Pogana din Vaslui, a fost găsit mort într-o cameră din clinica privată unde se internase pentru a se vindeca de depresie.

Primarul din Pogana, găsit mort într-o clinică privată din Alba unde încerca să scape de depresie
Sursa foto: Facebook
de Lili Trifu    |    Dorin Galdău    |    18 Sep 2021   •   16:35

 

 

 

Cristi Spiridon avea 53 de ani, iar vineri seară (17 septembrie 2021), a fost găsit fără viaţă, în camera în care fusese internat la o clinică privată din municipiul Alba Iulia.

Cadrele medicale din clinică au sunat la numărul de urgenţă 112, iar la faţa locului a intervenit un echipaj SMURD, însă, din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru primar.

Potrivit unor surse, primarul din Pogana, judeţul Vaslui, suferea de o puternică depresie, motiv pentru care a şi ales să se interneze la clinica privată din Alba Iulia.

Vineri seară, primarul şi-a pus capăt zilelor şi nimeni nu l-a putut salva.

Cristi Spiridon a fost ales ca primar, la primul mandat, la alegerile locale din 2020. După numai un an de mandat, primarul a început să sufere de depresie.

Cine era Cristi Spiridon, primarul din Pogana, judeţul Vaslui

Cristi Spiridon, primarul din Pogana, judeţul Vaslui, a absolvit Facultatea de Zootehnie din Iaşi.

Apoi, s-a specializat la Școala Superioară de Agricultură "Marcelline" din Luassane, iar lucrurile pe care le-a învăţat acolo l-au ajutat să îşi deschidă o afacere acasă.

Înainte de a-şi deschide afacerea din Vaslui, Spiridon primise o ofertă de muncă în Canada, însă a ales să rămână acasă şi să îşi îndeplinească visul.

Anul trecut, Cristi Spiridon a candidat pentru funcţia de primar al comunei Pogana şi a fost ales.
 

 

×
Subiecte în articol: Pogana Vaslui Cristi Spiridon
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close