Antena 3 CNN Actualitate Locale El este Cristian, polițistul găsit mort pe mormântul fetiţei sale de un an, de Sfântul Andrei, în cimitirul din Vlăsineşti, Botoşani

El este Cristian, polițistul găsit mort pe mormântul fetiţei sale de un an, de Sfântul Andrei, în cimitirul din Vlăsineşti, Botoşani

Cristian, poliţistul din Botoşani găsit mort în cimitir, şi-a pus capăt zilelor pe mormântul fiicei sale, care s-a stins la numai un an şi pe care o chema Andreea, chiar în ziua de Sfântul Andrei.

politist mort cimitir antena 3 cnn facebook
El este Cristian, polițistul găsit mort pe mormântul fetiţei sale de un an, de Sfântul Andrei, în cimitirul din Vlăsineşti, Botoşani
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    30 Noi 2023   •   15:30

Poliţistul în vârstă de 47 de ani, şef de post la Stăuceni, a fost găsit fără viaţă, joi dimineaţă, în cimitirul din Vlăsineşti din Botoşani, de un bătrân venit la cimitir să aprindă o lumânare.

Bărbatul a sunat la numărul unic de urgenţă 112, la faţa locului au ajuns poliţişti şi un echipaj al Ambulanţei, însă medicii nu au mai putut face nimic. 

Colegii poliţistului au început ancheta şi, în scurt timp, au aflat despre o tragedie fără margini.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Astăzi, 30 noiembrie, în jurul orei 10:30, Inspectoratul de Poliție Judeţean Botoșani a fost sesizat cu privire la faptul că, în comuna Vlăsinești, a fost găsită o persoană decedată, care prezenta o plagă împușcată la nivelul capului. 

În urma deplasării la fața locului, s-a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind stabilită identitatea victimei, în persoana unui bărbat, de 47 de ani, din municipiul Botoșani.  

Totodată, s-a constatat faptul că acesta este polițist activ al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, fiind încadrat din anul 1996.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând  să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul", se arată într-un comunicat al IPJ Botoşani.

Poliţistul a fost găsit împuşcat în cap, iar medicii chemaţi de urgenţă nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

×
Subiecte în articol: politist politist mort Botoșani cimitir
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close