Antena 3 CNN Actualitate Locale Cum se simte bărbatul adus în stare gravă la Timișoara, după ce a urmat acelaşi tratament ca Petrică Mîțu Stoian

Cum se simte bărbatul adus în stare gravă la Timișoara, după ce a urmat acelaşi tratament ca Petrică Mîțu Stoian

Un pacient internat la clinica la care se trata şi artistul Petrică Mîțu Stoian, a fost transferat, marți seara, la Spitalul Municipal din Timișoara de la Spitalul Județean din Reșița. Bărbatul ar fi fost supus şi el tratamentului cu oxigenoterapie în camera hiperbară, la fel ca regretatul cântăreţ. Starea acestuia este stabilă și urmează să fie operat.

Cum se simte bărbatul adus în stare gravă la Timișoara, după ce a urmat acelaşi tratament ca Petrică Mîțu Stoian
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    10 Noi 2021   •   18:39

Bărbatul a ajuns, marți seară, cu ambulanța la Spitalul Municipal din Timișoara. Pacientul are aproximativ 40 de ani şi s-a prezentat cu dureri puternice în piept la Spitalul Județean de Urgență din Reșița, scriu jurnaliştii de la tion.ro

Acesta se afla la primul tratament prin terapie cu oxigen hiperbaric, post-Covid, la clinica privată Nera din Reșița, iar spre finalul ședinței a acuzat dureri în piept.

A terminat ședința, apoi a mers la urgențe, unde a fost diagnosticat cu pneumotorax.

Medicii de la Reșița au decis să îl transfere la Timişoara, la Spitalul Municipal, unde a ajuns marți seară, conștient și cooperant.

Ce spun medicii din Timişoara despre starea pacientului 

Pacientul este în prezent tratat de pneumonie și urmează să aibă ulterior o operație.

"În prezent pacientul este stabil din punct de vedere hemodinamic, conștient, cooperant, a venit cu un pneumotorax drenat deja, cu o bulă de emfizem pentru care se va interveni chirurgical după ce se tratează pneumonia de lob inferior, este cu o fibroză pulmonară post Covid. Momentan se instituie tratament medicamentos, antibioterapie, pentru rezolvarea pneumoniei, iar conduita chirurgicală se va stabili ulterior. Bolnavul este internat în Terapie Intensivă pentru supraveghere, în funcție de evoluție se decide atât data intervenției, cât, și dacă se pune problema, mutarea lui în secția de Chirurgie toracică", transmit reprezentanții Spitalului Municipal Timișoara.

Medicii legiști spun că Petrică Mîțu-Stoian a avut o moarte violentă

Aceştia spun că îndrăgitul artist s-a stins în urma unui şoc traumatic din cauza tratamentului cu oxigen hiberbaric, făcut la o clinică privată din Reşiţa.

Rezultatele necropsiei sunt preliminare iar constatările sunt făcute de medicii legiști, pe organe. Raportul medico-legal final o sa fie gata după ce vin și rezultatele probelor de sânge, toxicologice, care au fost trimise la Institutul Mina Minovici. Acestea ar trebui să dureze aproximativ 2 săptămâni.

Citiţi şi: Mii de oameni în lacrimi, la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian: "Glumea cu noi și ne făcea farse. Tot am speranţa că e o farsă"
 

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close