Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Mii de oameni în lacrimi, la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian: "Glumea cu noi și ne făcea farse. Tot am speranţa că e o farsă"

Mii de oameni în lacrimi, la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian: "Glumea cu noi și ne făcea farse. Tot am speranţa că e o farsă"

Petrică Mîţu Stoian a fost condus pe ultimul drum, miercuri, la Craiova, în aplauzele fanilor care l-au iubit. Toţi cer într-o singură voce să se facă dreptate, iar dacă cineva a gresit în cazul interpretului, să plătescă.

Mii de oameni în lacrimi, la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian: "Glumea cu noi și ne făcea farse. Tot am speranţa că e o farsă"
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    10 Noi 2021   •   18:28

Mii de oameni au mers astăzi la Craiova să-şi ia rămas bun de la artistul preferat al oltenilor. Ca la un concert, s-au auzit aplauzele celor care l-au iubit, iar instrumentele au cântat de data asta, fără a-l acompania pe Petrică Mîţu Stoian.

Printre lacrimi, artişti din toată țara s-au strâns să-şi ia rămas bun de la colegul lor de scenă. Cel care îi înveselea pe toţi cu poantele lui olteneşti, pe care le făcea la nunţi sau pe platourile de filmare.

"Glumea cu noi și ne făcea farse şi tot am speranţa că e o farsă şi că el a făcut-o foarte bine. A fost și rămâne în sufletele noastre cu cântecele lui frumoase, o mare valoare.", povesteste Mioara Velicu.

Mii de oameni care l-au iubit au venit ca la un ultim concert. Cu miile. Astăzi, în faţa Teatrului Naţional Marin Sorescu au răsunat instrumentele care altădată îl acompaniau pe Petrică Mîţu Stoian.

Acordurile au fost însă mai sărace fără versurile inconfundabile cântate de artistul preferat al Olteniei. Iar aplauzele s-au auzit pentru ultima oară.

Intre timp, ancheta continuă. Medici, rude şi prieteni ai artistului urmează să fie audiaţi în dosarul de ucidere din culpă, rezultatele preliminare date de medicii legişti arătând, potrivit unor surse. că moartea artistului ar fi fost una violentă, provocată de un soc traumatic din cauza tratamentului cu oxigen hiberbaric.

Ministrul sănătăţii a trimis corpul de control la clinica privată unde a fost tratat.

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close