Antena 3 CNN Actualitate Locale Cuțit tip baionetă descoperit asupra unui adolescent aflat lângă un liceu din Brăila | Ce le-a spus poliţiştilor

Cuțit tip baionetă descoperit asupra unui adolescent aflat lângă un liceu din Brăila | Ce le-a spus poliţiştilor

Un cuțit tip baionetă a fost descoperit de jandarmi asupra unui adolescent aflat lângă un liceu din Brăila. Ce le-a spus poliţiştilor.

Cuțit tip baionetă descoperit asupra unui adolescent aflat lângă un liceu din Brăila | Ce le-a spus poliţiştilor
Sursa foto: obiectivbr.ro | Agerpres
de Claudia Popovici    |    05 Apr 2023   •   16:23

Incidentul a avut loc marți, în jurul prânzului, în apropierea Colegiului Național „Nicolae Bălcescu” din municipiul Brăila.

Jandarmii au descoperit cuțitul care avea lungimea de 43 de centimetri asupra unui copil.

„Ce li s-a părut suspect jandarmilor aflați în misiune de patrulare? Faptul că, la vederea echipajului, trei adolescenți s-au ascuns în spatele unui container metalic și deveniseră agitați.

Și mai grav este locul unde se aflau: în apropierea Colegiului Național Nicolae Bălcescu din municipiu. Echipajul a interceptat grupul de băieți, iar în urma controlului corporal, asupra unuia dintre adolescenți a fost găsit un cuțit tip baionetă, cu lungimea totală de 43 de centimetri”, au anunțat jandarmii brăileni, citați de obiectivbr.ro 

Adolescentul le-a povestit jandarmilor că aștepta un elev al colegiului respectiv, care trebuia să iasă de la cursuri pentru a-l „intimida” cu acea armă albă, deoarece, în urmă cu ceva timp, avusese loc un conflict între ei. Jandarmii au confiscat cuțitul, iar cercetările sunt continuate de polițiști.

Citeşte şi: O profesoară de la un liceu din București a fost atacată cu un cuțit, de un elev de 16 ani, în timpul orei

×
Subiecte în articol: liceu Brăila adolescent cutit
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close