Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr din Botoşani a fost prins de două ori într-o zi conducând beat și fără permis | Polițiștii l-au reţinut

Un tânăr din Botoşani a fost prins de două ori într-o zi conducând beat și fără permis | Polițiștii l-au reţinut

Un tânăr de 19 ani din localitatea Dângeni, judeţul Botoşani, a fost reţinut de poliţişti după ce a fost surprins, de două ori într-o zi, în timp ce conducea fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Un tânăr din Botoşani a fost prins de două ori într-o zi conducând beat și fără permis | Polițiștii l-au reţinut
Sursa foto: Facebook | Poliţia Română
de Silvia Preda    |    18 Mar 2023   •   19:56

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Nenişcu, tânărul ar fi fost oprit vineri în trafic în oraşul Ştefăneşti, iar ulterior pe drumul judeţean DJ 294, de fiecare dată aflându-se sub influenţa alcoolului.

Este cel de-al doilea şofer reţinut de poliţişti în această lună pentru că ar fi condus de două ori într-o singură zi băut şi fără permis, scrie Agerpres.

Citiţi şi: Bărbat cu permis de conducere fals, prins la volan aproape de comă alcoolică, în Alba. A plătit o mică avere pe documentul auto

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei municipiului Botoşani au emis, pe 12 martie, ordonanţă de reţinere pe numele unui bărbat de 47 de ani, din municipiul Botoşani, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.

Vezi şi: Cristian Boureanu, prima reacţie după ce a rămas fără permis: "Nu aş fi făcut aşa ceva nici când eram mai tânăr şi mai prost"

×
Subiecte în articol: Botoșani retinut fara permis
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close