Antena 3 CNN Actualitate Locale De ce a fost criminalul din Olt internat la Psihiatrie: ”S-a îmbătat și a rămas în pielea goală. O umilea pe Nuța la sindrofiile cu familia și vorbea numai de sex”

De ce a fost criminalul din Olt internat la Psihiatrie: ”S-a îmbătat și a rămas în pielea goală. O umilea pe Nuța la sindrofiile cu familia și vorbea numai de sex”

De ce a fost criminalul din Olt internat la Psihiatrie: ”S-a îmbătat și a rămas în pielea goală. O umilea pe Nuța la sindrofiile cu familia și vorbea numai de sex”
30 Iul 2019   •   12:33

Criminalul din Caracal pare să-și fi pierdut mințile după 40 de ani. El ar fi fost internat la Psihiatrie de 10 ori după ce s-a dezbrăcat în pielea goală de mai multe ori și ar fi făcut scandal în cartier. Mai mult decât atât, Gheorghe Dincă și-ar fi terorizat în permanență soția. La fiecare petrecere care avea loc în familie, bărbatul  își umilea soția.

”În una dintre ultimele dăți când a ajuns la psihiatrie s-a întâmplat după ce s-a îmbătat și a terorizat cartierul. Gigi s-a îmbătat și a rămas în pielea goală! A ieșit gol pe stradă și s-a luat de câteva femei ce i-au ieșit în cale. E obsedat sexual și tot timpul când consuma mai mult făcea propuneri indecente femeilor pe care le întâlnea. Nu exista petrecere în familie în care Gheorghe să nu o facă lată. Consuma mai mult decât trebuie și începea să facă tot felul de glume cu tentă sexuală și își punea soția în situații umilitoare. Vorbea numai de sex și o umilea pe Nuța la sindrofiile cu familia. Când se îmbăta se transforma într-un veritabil obsedat sexual”, a mărturisit o persoană din familia lui Gheorghe Dincă pentru Cancan.

Citește și: Dezvăluiri devastatoare despre Gheorghe Dincă. Cercetat pentru o crimă de acum 20 de ani

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă criminal Caracal
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close