Antena 3 CNN Actualitate Social Dezvăluiri devastatoare despre Gheorghe Dincă. Cercetat pentru o crimă de acum 20 de ani

Dezvăluiri devastatoare despre Gheorghe Dincă. Cercetat pentru o crimă de acum 20 de ani

Dezvăluiri devastatoare despre Gheorghe Dincă. Cercetat pentru o crimă de acum 20 de ani
30 Iul 2019   •   12:06

UPDATE  Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu ar putea să nu fie singurele victime ale lui Gheorghe Dincă din Caracal. Surse din anchetă spun că se verifică acum dacă acesta are vreo legătură  cu multe alte cazuri de crimă rămase nerezolvate în judeţele Olt şi Dolj, în care modul de operare a fost asemănător. Unul dintre omoruri ar fi chiar de acum 20 de ani.

Între timp, ucigaşul din Caracal, Gheorghe Dincă a fost adus în acestă dimineaţă la Curtea de Apel Craiova.

----------------------------

Avocatul inculpatului din Caracal, Gheorghe Dincă, cel care a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, şi pe Luiza Melencu de 18 ani, a confirmat, marţi, că există suspiciuni din partea anchetatorilor că acesta ar fi comis şi alte crime. 

”Pot să confirm că suspiciuni există din partea domnilor anchetatori în baza modului de operare”, a declarat avocatul Alexandru Bogdan. 

El a mai afirmat că inculpatul Gheorghe Dincă spune că are fracturi costale şi de stern, pentru că, la descinderile din 26 iulie, organele de poliţie l-ar fi lovit cu bocancii în zona pieptului, motiv pentru care, marţi, ar putea fi dus la investigaţii medicale. 

Citește Și Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist: „Criminalul Gheorghe Dincă avea un anumit mod de operare. Se ascunde sub masca unui om rece”

Citește Și Dezvăluiri șocante din ancheta tragediei de la Caracal. Mama Alexandrei, sunată de un bărbat când era alături de un polițist

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă Caracal avocat
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close