Antena 3 CNN Actualitate Locale Decizie de ultimă oră a medicilor! Ce se întâmplă acum cu Diana, tânăra de 24 de ani, aflată în moarte cerebrală in spital la Sibiu!

Decizie de ultimă oră a medicilor! Ce se întâmplă acum cu Diana, tânăra de 24 de ani, aflată în moarte cerebrală in spital la Sibiu!

Decizie de ultimă oră a medicilor! Ce se întâmplă acum cu Diana, tânăra de 24 de ani, aflată în moarte cerebrală in spital la Sibiu!
22 Ian 2019   •   11:31

Toată lumea a fost şocată de povestea Dianei Ghişoiu, tânăra de 24 de ani, bolnavă de meningită şi care se află în moarte cerebrală de două săptămâni, în Secţia de Terapie Intesivă din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu. În timp ce din alte judeţe din ţară vin veşti că se moare zilnic de gripă, anul acesta a început la Sibiu cu vestea tragică că o tânără moare de meningită. Salvarea fetei este imposibilă, din punct de vedere medical. Doar o minune o mai poate aduce la viaţă, potrivit medicilor,s crie Ora de Sibiu.

Povestea Dianei Ghişoiu a fost făcută publică la începutul săptămânii trecute, când familia a lansat un strigăt de ajutor după ce medicii au declarat că vor să o deconecteze de la aparate pe tânăra aflată în moarte cerebrală. Diana se afla în această stare din 6 ianuarie, la puţin timp după ce a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean din Sibiu.

Mama Dianei speră într-un miracol care să-i salveze fata. Iar, săptămâna trecută, când unul dintre medici a sugerat ideea unui transplant de sânge, femeia a văzut speranţa, numai că şeful secţiei a refuzat iniţial acest tratament şi i-a spus părintelui că nu există şanse.

Citește și:  Diana are 24 de ani și din păcate, se stinge din viață din cauza unei meningite. Medicii au anunțat cum mai poate fi salvată

Citește și: Diana nu se simțea bine și părinții au dus-o la spital. Când au văzut-o, medicii au rămas îngroziți. Pe chipul fetei se vedea totul. Azi tânăra a împlinit 24 de ani, iar doctorii le-au dat vestea. „Trebuia să veniți să întrebați ce mai e cu ea"

 

×
Subiecte în articol: Diana medic Sibiu
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close