Antena 3 CNN Actualitate Locale Decizia Poliției Vrancea în cazul polițistului care a furat GPS-ul de pe mașinile de serviciu pentru a nu fi urmărit de șefi

Decizia Poliției Vrancea în cazul polițistului care a furat GPS-ul de pe mașinile de serviciu pentru a nu fi urmărit de șefi

Inspectoratul Poliției Județene Vrancea a luat o decizie în ceea ce privește cazul polițistului din Focșani care a furat sistemele de GPS de pe mașinile de serviciu pentru a nu fi urmărit de șefi.

Decizia Poliției Vrancea în cazul polițistului care a furat GPS-ul de pe mașinile de serviciu pentru a nu fi urmărit de șefi
Sursa foto: Getty Images
de Ioana Mircea    |    22 Ian 2024   •   21:11

Un polițist din Focșani a furat trei sisteme de monitorizare GPS montate pe maşinile de poliţie. Conducerea poliţiei din Focşani a sesizat procurorii, iar dosarul a fost înaintat la DIICOT Vrancea.

Procurorii de acolo îl cercetează pe polițist pentru furt, distrugere și alterarea datelor informatice. Șefii lui au luat decizia de a-l concedia pe bărbat.

"În referire la agentul de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Focşani (cazul privind intervenţia neautorizată asupra sistemelor GPS montate pe autospeciale aparţinând IPJ Vrancea), prin dispoziţia inspectorului şef, acestuia i-au încetat raporturile de serviciu cu unitatea, potrivit Legii nr. 360/2002 privind Statutul poliţistului, cu modificările şi completările ulterioare”, a transmis IPJ Vrancea.

Citește și: Un polițist din Focșani a furat sistemele GPS de pe mașinile de la muncă. Motivul este halucinant

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, polițistul nu este la prima abatere de acest gen. El a mai fost cercetat în trecut pentru că a făcut un accident de circulație în timp ce era băut la volan, iar la finalul anului trecut l-ar fi lăsat pe un bătrân, undeva pe un câmp și l-ar fi stropit cu apă, acesta din urmă depunând plângere împotriva sa.

×
Subiecte în articol: Politie GPS furt Vrancea Focșani
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close