Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Un polițist din Focșani a furat sistemele GPS de pe mașinile de la muncă. Motivul este halucinant

Un polițist din Focșani a furat sistemele GPS de pe mașinile de la muncă. Motivul este halucinant

Un poliţist din Focşani este acuzat de şefii lui că a furat tocmai bunurile Poliţiei, mai exact GPS-urile de pe mașinile de la muncă. Bărbatul este acum cercetat.

de Carmina Pricopie    |    Ioana Mircea    |    19 Ian 2024   •   18:50

Polițistul din Focșani a furat trei sisteme de monitorizare GPS montate pe maşinile de poliţie. Conducerea poliţiei din Focşani a sesizat procurorii, iar dosarul a fost înaintat la DIICOT Vrancea.

Procurorii de acolo îl vor cerceta pe polițist pentru furt, distrugere și alterarea datelor informatice. Șefii lui au descoperit luni că de pe trei mașini de Poliție au dispărut dispozitivele de monitorizare GPS și au făcut cercetări.

Citește și: Un polițist supărat pe vecini a tras cu arma de vânătoare înspre ei, în Covasna

Astfel, au ajuns la concluzia că agentul de la Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Focșani ar fi fost cel care le-ar fi luat de acolo, pentru a nu mai fi găsit în trafic de către reprezentanții instituției.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, polițistul nu este la prima abatere de acest gen. El a mai fost cercetat în trecut pentru că a făcut un accident de circulație în timp ce era băut la volan, iar la finalul anului trecut l-ar fi lăsat pe un bătrân, undeva pe un câmp și l-ar fi stropit cu apă, acesta din urmă depunând plângere împotriva sa.

În paralel cu ancheta penală, șefii de la Inspectoratul Poliției Județene Vrancea au declanșat și o anchetă disciplinară. Polițistul nu mai activează în prezent la Ordine Publică, acesta efectuând doar muncă de birou.

×
Subiecte în articol: poliție furt GPS
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close