Antena 3 CNN Actualitate Locale Un polițist supărat pe vecini a tras cu arma de vânătoare înspre ei, în Covasna

Un polițist supărat pe vecini a tras cu arma de vânătoare înspre ei, în Covasna

Enervat de vecini, un polițist dintr-o localitate din Covasna şi-a luat arma de vănătoare şi a dat buzna peste ei în curte.

Un polițist supărat pe vecini a tras cu arma de vânătoare înspre ei, în Covasna
Sursa foto: Hepta / Mediafax Foto / Marian Ilie
de Ovidiu Stan    |    Ioana Mircea    |    10 Ian 2024   •   18:42

Doi soți din satul Pachia, comuna Brateș, județul Covasna au trecut prin clipe de coșmar după ce unul din vecinii lor, un polițist, a dat buzna peste ei în gospodărie și a început să tragă în direcția lor cu o armă de vânătoare.

Se pare că după ce polițistul s-ar fi certat cu vecinul său, acesta ar fi luat o armă de vânătoare și ar fi tras de mai multe ori spre casa vecinului. A urmat apoi o luptă pentru armă, din care cei doi s-au ales cu mai multe răni. În prezent, cei doi se află la spital.

Citește și: Bărbat lovit de mașina Poliției, chiar la miezul nopții de Revelion, în Constanța

Poliția din Covasna a informat că polițistul implicat este angajat al Inspectoratului Poliției Județene Covasna din anul 2002 și face parte din corpul agenților de poliție.

Ultima evaluare profesională a acestuia a avut loc în data de 03.02.2023, "rezultatul evaluării fiind cuprins în dosarul personal al polițistului, în conformitate cu prevederile art. 3, din Anexa nr. 9, la O.M.A.I. nr. 140 din 2014, actualizat”.

A fost începută verificarea internă. Totodată, s-a dispus anularea dreptului de port și folosire a armelor letale. În plus, a început și urmărirea penală în cadrul dosarului instrumentat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Covasna.

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close