Antena 3 CNN Actualitate Locale Defibrilator furat de pe stradă, la Braşov. Medicii fac apel la hoţi să aducă înapoi aparatul medical

Defibrilator furat de pe stradă, la Braşov. Medicii fac apel la hoţi să aducă înapoi aparatul medical

Hoții au furat unul dintre cele două defibrilatoare instalate în spațiile publice din Brașov și doctorii fac apel la hoți să aducă defibrilatorul înapoi. 

Defibrilator furat de pe stradă, la Braşov. Medicii fac apel la hoţi să aducă înapoi aparatul medical
Sursa foto: Antena 3
de Ovidiu Stan    |    31 Aug 2023   •   10:11

Au fost postate anunțuri pe rețelele de socializare chiar de către reprezentanții caravanei cu medici, care spun că în cursul nopții a dispărut acel defibrilator extern automat amplasat în Livada Poștei, una din locațiile din Brașov, unde acest dispozitiv a fost amplasat.

Poliția în acest moment încearcă să vadă pe camerele de supraveghere cine a plecat cu acest aparat medical.

Cert este faptul că o persoană fizică nu are ce să facă cu acest aparat, pentru că e nevoie de cunoștințe medicale pentru a-l folosi.

"La data de 30 august, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Brașov au fost sesizați despre faptul că, dintr-o casetă metalică, amplasată public în zona Livada Poștei, din municipiu, a fost sustras un defibrilator portabil, destinat utilizării publice în cazul persoanelor aflate în situații de risc.

Imediat, după primirea sesizării, echipa de cercetare formată din criminaliști și polițiști de investigații, s-a deplasat la fața locului pentru a identifica și ridica probe în cauza semnalată.

La acest moment se află întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, în care vor fi administrate toate mijloacele de probă pentru identificarea autorului și recuperarea bunului sustras", se arată în comunicatul IPJ Braşov, transmis presei.

×
Subiecte în articol: defibrilator furt Brașov
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close