Antena 3 CNN Actualitate Locale Îmbulzeală la deschiderea unui mall în Piteşti. Sute de oameni s-au călcat în picioare pentru oferte

Îmbulzeală la deschiderea unui mall în Piteşti. Sute de oameni s-au călcat în picioare pentru oferte

A fost puhoi de lume la deschiderea unui mall în Piteşti. Sute de oameni s-au călcat în picioare pentru a prinde ofertele.

de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Apr 2024   •   15:35

Deși nu s-a dat nimic pe gratis, oamenii s-au călcat în picioare pentru a prinde măcar un articol la reducere. Sute de persoane au fost prezente în dimineața zilei de joi 25 aprilie la Pitești la deschiderea Argeș Mall, cel mai mare mall din sudul României din afara Bucureștiului, cu o suprafață de 77.000 de metri pătrați și peste 2.200 de locuri de parcare. 

Argeș Mall are peste 140 de magazine și o zonă uriașă de food court (3.500 metri pătrați, 900 de locuri). Noul mall are numeroase restaurante și cafenele, precum și un mare loc de joacă de câteva sute de metri pătrați.

Construcția propriu-zisă a mal-ului a durat doar un an și jumătate. Iar investiția este cu atât mai importantă cu cât este de fapt un proiect de regenerare urbană, prin reconversia unei zone industriale de aproximativ 13 hectare, din sudul Piteștiului, în cartierul Tudor Vladimirescu, într-un spațiu modern și atractiv.

×
Subiecte în articol: deschidere mall Pitești aglomeratie
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close