Antena 3 CNN Actualitate Locale Cel mai mare "balaur" din Europa este în Apuseni | ”Muntele Basmelor” își deschide porțile

Cel mai mare "balaur" din Europa este în Apuseni | ”Muntele Basmelor” își deschide porțile

Parcul de distracții ”Muntele Basmelor” din localitatea Băișoara, județul Cluj, își va deschide porțile în curând. Cei mici vor avea parte de experiențe unice.

Cel mai mare "balaur" din Europa este în Apuseni | ”Muntele Basmelor” își deschide porțile
Sursa foto: Facebook/ Muntele Basmelor
de Georgiana Adam    |    11 Apr 2024   •   23:18

Amplasat într-o locație uimitoare la doar 55 de kilometri distanță de Cluj-Napoca, ”Muntele Basmelor” promite experiențe de neuitat pentru cei mici.

În cadrul acestui parc de amuzament, poveștile prind viață într-o atmosferă plină de aventură, iar cei mici sunt așteptați să exploreze căsuțele în copaci și toboganele, atelierele interactive, precum și terenul de joacă de 2,5 kilometri special conceput pentru a stimula imaginația și dezvoltarea abilităților copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți urmări imagini cu parcul de distracții Muntele Basmelor.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Pe tot parcursul traseului, peste 30 de personaje 3D supradimensionate, create în România, îi întâmpină pe cei mici într-o călătorie interactivă plină de descoperiri și aventuri.

Parcul de amuzament își va deschide porțile în weekendul 13-14 aprilie 2024, iar parcarea este gratuită pentru toți vizitatorii.

”Deschidem parcul cu șase săptămâni mai devreme decât în 2023. Anul trecut, pe vremea asta, se schia la Buscat. Acum, micii aventurieri se pot bucura din plin de un parc de amuzament în aer liber. La fel ca în cazul domeniului schiabil, și în parc facem anual investiții astfel încât să fie cât mai interesant și educativ pentru turiști”,  spune Iancu Șerbănescu, administratorul parcului, într-un comunicat de presă, notează Turda News.

Toți cei care vor să viziteze Muntele Bamelor o pot face pe bază de programare, în timpul săptămânii, iar în weekend, de vineri până duminică, în intervalul 10:00-19:00.

Anul acesta, parcul de amuzament ”Muntele Basmelor” va fi deschis din aprilie până în octombrie.

Prețul unui bilet de intrare este de 50 de lei pentru adulți și 40 de lei pentru copiii cu vârsta până la 14 ani.

”Acest proiect este într-o continuă dezvoltare. Le pregătim copiilor pentru această vară o mulțime de surprize. Dacă în iarnă am avut mii de copii pe pârtiile de schi de la Buscat, ne așteptăm ca și vara aceasta să avem mii de copii, însoțiți de familiile lor, care să se bucure de drumeții, de peisaje și de surprizele pe care le-am pregătit pentru ei, pe Muntele Basmelor”, adaugă Iancu Șerbănescu. 

×
Subiecte în articol: parc de distractii muntele basmelor Cluj
Parteneri
El este următorul sfânt al României, propus pentru canonizare în 2025
x close